Nicoleta Luciu vrea să divorțeze? Primele reacții, ce spune vedeta și replica lui Zsolt Csergo

Stan Filon 10.12.2021, 14:30
Nicoleta Luciu vrea să divorțeze? Primele reacții, ce spune vedeta și replica lui Zsolt Csergo

Despărțire șoc în showbizz! Nicoleta Luciu se pare că vrea să divorțeze de soțul său, Zsolt Csergo! Chiar dacă păreau că formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizz-ul din România, se pare că lucrurile nu au stat chiar așa, iar povestea de iubire dintre Nicoleta Luciu și soțul ei a ajuns la final.

Despărțirea sfârșitului de an: Nicoleta Luciu vrea să divorțeze?

Update, ora 14.35. Atât Nicoleta Luciu, cât și Zsolt Csergo, neagă varianta divorțului anunțată de Spynews. În declarații scurte pentru Click, ambii soți au afirmat că nu vor rupe căsătoria. ”Nu divorțez”, a sunat declarația scurtă a Nicoletei, în timp ce bărbatul a fost și mai tranșant. ”E o prostie. Nu divorțăm, nu se pune problema”

O veste de ultimă oră i-a întristat pe fanii cuplului Nicoleta Luciu – Zsolt Csergo. Cei doi soți se pare că au decis să divorțeze și nu pare că mai este nimic de făcut. Totul este aranjat, iar singurul pas pe care trebuie să-l mai facă este să meargă la notar, potrivit unor apropiați ai cuplului, citați de spynews.ro.

Nicoleta Luciu a renunțat la Capitală și la viața ei alături de familie și de prieteni, atunci când s-a căsătorit cu omul de afaceri Zsolt Csergo. S-a mutat la Miercurea Ciuc, orașul natal al soțului său și a ieșit din lumina reflectoarelor. Fosta Miss România are împreună cu soțul său patru copii, dar cu toate acestea se pare că s-au decis să se despartă.

Despartirea sfarsitului de an - Nicoleta Luciu vrea sa divorteze
Despartirea sfarsitului de an – Nicoleta Luciu vrea sa divorteze

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au patru copii împreună

Relația se pare că a început să scârtâie încă de acum câțiva ani, când s-a aflat că omul de afaceri și-ar fi înșelat soția cu o instructoare de fitness. Șocul a apărut în anul 2012, când omul de afaceri a fost fotografiat în ipostaze compromiâătoare alături de instructoarei de fitness Kingay Sebestyen.

„Dumnezeu a fost langa mine si mi-a dat tot ce am avut nevoie in momentele alea. Acum totul este bine, suntem fericiti. Nu am raspuns la telefoane atunci, m-au preocupat si copiii.

Timpul vindeca tot si acest episod, toate trec si ma gandesc ca alti oameni trec prin lucruri mult mai grele. Eu cred ca acest episod ne-a consolidat relatia. Cred ca fiecare cuplu trece prin astfel de momente si ori se consolideaza relatia, ori se duce totul. Am avut clipe cand am clacat, dar mi-am revenit singura. Ma mobilizez si ma intaresc singura pentru ca daca incep sa plang nu rezolv nimic”, spunea atunci Nicoleta Luciu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...