Adevăratul motiv pentru care Simona Gherghe a renunțat la Acces Direct. Ce legătură au avut copiii vedetei

Mihai Roșoiu 09.11.2020, 13:26
Adevăratul motiv pentru care Simona Gherghe a renunțat la Acces Direct. Ce legătură au avut copiii vedetei

Plecarea Simonei Gherghe de la Acces Direct s-a produs în momentul în care vedeta de la Antena 1 a născut. După acest eveniment fericit din viața sa, Simona a luat o pauză înainte de a reveni pe micul ecran. A ales tot Antena 1, dar ca prezentatoare a show-ului matrimonial Mireasa. Toată lumea s-a întrebat atunci de ce nu a revenit la show-ul care a consacrat-o. Recent a fost dezvăluit adevăratul motiv pentru care Simona Gherghe a renunțat la Acces Direct.

În mod surprinzător, rolul copiilor săi a fost esențial în decizia luată de Simona Gherghe. Cum a fost posibil așa ceva, a dezvăluit chiar vedeta tv, într-un interviu care a avut ca subiect această hotărâre

Mireasa i-a oferit timpul necesar pentru a fi alături de copii

Pentru Simona Gherghe oferta făcută de Antena 1 pentru a prezenta Mireasa a venit ca o mănușă. Asta pentru că vedeta își dorea să revină pe sticlă, dar să aibă și timp pentru a petrece alături de familie. Despre revenirea la Acces Direct, Simona a spus că era o misiune… imposibilă. Programul foarte solicitant a făcut-o pe prezentatoare să nu ia în calcul această variantă. În ciuda reacțiilor pe care fanii le-au avut, mulți dintre ei cerându-i imperios să revină la show-ul de după amiază, Gherghe a refuzat.

Simona Gherghe prezinta reality-show-ul Mireasa, de la Antena 1
Simona Gherghe prezinta reality-show-ul Mireasa, de la Antena 1

Superba vedetă a pus viața de familie pe primul loc și a respins varianta Acces Direct, la Antena 1:

„Unul dintre motivele pentru care am acceptat proiectul a fost şi programul. Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când cei mici iau prânzul şi dorm. Practic, lipsesc de lângă ei puțin. Am norocul să am în spate o echipă foarte mare de oameni care fac munca asta uriaşă despre care vorbeşti. Mie, dacă vrei, îmi revine partea cea mai uşoară.”, a recunoscut Simona Gherghepentru Viva.ro. 

Schimbarea profesională pe care și-a dorit-o!

Simona Gherghe își dorea o schimbare pe plan profesional, iar acest lucru a împins-o să facă pasul către un alt gen de format. Adevăratul motiv pentru care Simona Gherghe a renunțat la Acces Direct a fost spus chiar de ea:

„Nu am mai făcut reality-show până acum, e adevărat. Şi da, am avut şi emotii, şi nopți în care m-am gândit dacă mi s-ar potrivi. Pe de altă parte, sunt foarte adaptabilă. Cred că în televiziune e o calitate. Şi am simțit că o să fie OK.

Îmi doream de ceva vreme o schimbare profesională, pur şi simplu obosisem. Au fost nişte ani extrem de plini, cu de toate. Dar orice schimbare trebuie pregătită. Am aşteptat un moment. Iar momentul s-a nimerit să fie naşterea lui Vlad”, a mai spus Simona Gherghe pentru sursa citată.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI