Simona Gherghe, în mijlocul unui scandal la Antena 1. ”Telefonul cu care s-au făcut pozele e al ei”

Rădulescu Valentin 01.11.2020, 13:29
Simona Gherghe, în mijlocul unui scandal la Antena 1. ”Telefonul cu care s-au făcut pozele e al ei”

Deși nu s-a întors de foarte mult timp la TV, Simona Gherghe a fost implicată recent într-un scandal în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Fanii sunt revoltați din cauza unei imagini apărute în mediul online. De ce s-a dat vina pe prezentatoarea emisiunii?

Simona Gherghe, dată de gol pe rețelele de socializare

Prezentatoarea show-ului „Mireasa” a fost dată de gol după ce pe rețelele de socializare a apărut o poză făcută în timpul pauzei la emisiunea pe care o prezintă. Totul a început când fanii show-ului s-au arătat revoltați după ce într-o captură apar două concurente care își fac poze cu telefonul.

Potrivit regulilor de la ”Mireasa”, concurenții nu au voie să aibă la ei telefoanele mobile, iar astfel majoritatea paginilor de Instagram ale lor sunt administrate de prieteni. Așadar, urmăritorii emisiunii susțin că regulile ar fi fost încălcate.

După ceva timp, mai multe fete au distribuit și ele poza respectivă, cu mesajul că telefonul din mâna lor ar fi, de fapt, al Simonei Gherghe, cea care le dă voie să își mai facă poze în timpul pauzelor din emisiune. Prezentatoarea însă, nu a dat nici un răspuns cu privire la scandalul apărut recent pe paginile de socializare.

„Telefonul este al doamnei Simona. Le mai lasă să își facă poze”, este mesajul postat pe pagina Daianei Marcu, o fostă concurentă din cadrul show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”.

Simona Gherghe scandal la Antena 1
Simona Gherghe implicată într-un nou scandal

Simona Gherghe nu a putut intra în casă pentru câteva zile

După ce Simona a revenit pe micile ecrane, a întâmpinat probleme din cauza pandemiei. Aceasta nu a putut intra în casa concurenților pentru câteva zile, deoarece una dintre colegele fiicei sale de balet a fost depistată cu Covid-19. Așadar, prezentatoarea și-a făcut testul și din fericire a obținut rezultatul negativ.

„Testul a venit aseară, târziu și rezultatul și suntem amândouă (n.red. ea si fiica ei) negative. Totul este în regulă și sunt foarte fericită că este bine. O să continui să transmit emisiunea din platou, ca o măsură suplimentară de precauție, deși sunt ok și am trecut de hopul acesta”, a spus Simona Gherghe pe pagina de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe