Adevăratul motiv pentru care s-au despărțit Dan Bordeianu și Adela Popescu. ”Ea a rămas în sistemul ăla”

Iancu Andreea 22.02.2021, 09:24

Dan Bordeianu și Adela Popescu au trăit o frumoasă poveste de iubire, începută pe platourile de filmare. În ciuda conexiunii puternice din fața și din spatele camerelor de filmat, cuplul nu a rezistat și cei doi au decis să pornească pe drumuri separate în anul 2007. Puțini cunosc însă adevăratul motiv pentru care s-au despărțit Dan Bordeianu și Adela Popescu, mai ales că ce aceștia se logodiseră înainte în secret.

Care este motivul pentru care s-au despărțit Dan Bordeianu și Adela Popescu

Anul 2004 avea să fie unul cu noroc pentru Adela Popescu și Dan Bordeianu, cei doi cunoscându-se pe platourile de filmare ale celebrei telenovele „Numai iubirea”. Pentru ea, o tânără de 18 ani, aspirantă în ale actoriei, acesta a reprezentat debutul în carieră. El, un actor cu ceva mai multă experiență, s-a îndrăgostit iremediabil de cea care avea să îi devină parteneră nu doar de film, ci și în viața reală. Cuplul format de Adela și Dan a reușit să stârnească aprecierea fanilor, care s-au bucurat să le admire povestea de dragoste și în viața reală.

După mai multe roluri în care au jucat personaje îndrăgostite reciproc, relația lor a ajuns la final. La trei ani de la confirmarea poveștii de dragoste, Adela Popescu și Dan Bordeianu anunțat că s-au despărțit. Vestea i-a surprins pe fani, care au sperat într-o împăcare multă vreme. Ruptura dintre cei doi s-ar fi produs în momentul în care Dan a decis să părărească televiziunea, iar Adela să rămână în continuare în distribuția mai multor seriale de succes.

Sunt recunoscător pentru apariția în telenovele. Am învățat să nu mai bag în seamă ce vorbește lumea, acele păreri vin din frustrări. M-am despărțit de Adela Popescu pentru că s-a terminat, s-a dus, s-a consumat. Drumurile s-au despărțit, ea a rămas în sistemul ăla și eu am mers mai departe. Separarea joburilor a fost un factor. E un mediu în care trăiești și se consuma acea relație, a mărturisit Dan Bordeianu, într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani.

Adela Popescu și Dan Bordeianu au fost logodiți nu doar în serial, ci și în viața reală
Adela Popescu și Dan Bordeianu au fost logodiți nu doar în serial, ci și în viața reală

Ce s-a întâmplat cu cei doi după separare. Actorul nu mai locuiește în București

După ani la rândul în care s-a bucurat de succes și faimă, Dan Bordeianu a renunțat la viața tumultoasă în schimbul uneia mai liniștite. Actorul a continuat să joace în piese de teatru, însă a schimbat locul căruia îi spune „Acasă”. El împreună cu familia sa, soția Liliana și fetița cuplului, au decis să se mute în comuna Brănești, județul Ilfov, într-o casă pe care a moștenit-o de la tatăl său. Aici el se îndeletnicește cu meșteșugul lemnului, fiind pasionat de această formă de artă.

Îmi place casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră. Tata s-a stins în 1997, dar eu am refuzat să o vindem, chiar dacă sora mea şi ma­ma parcă asta voiau. Simţeam că rămăsesem bărbatul din fa­milie, că trebuia să am grijă de ele, dar nu am vrut să vând. Cu banii de student am început să renovez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos, a declarat Dan Bordeianu.

Și Adela Popescu și-a văzut de drumul ei, actrița și prezentatoarea de la Vorbește lumea fiind căsătorită în prezent cu Radu Vâlcan. Cuplul se bucură să fie părinții a doi băieței și în curând să reia activitățile cu bebelușul din burtică, tot băiețel și el. De la seriale și filme, Adela a trecut la piese de teatru, în care a jucat o bună perioadă de timp. Ulterior, cariera sa a evoluat și vedeta a ajuns să prezinte una dintre cele mai de succes producții de la PRO TV. Din pricina sarcinilor, Adela Popescu a fost nevoită să îi cedeze locul Lorei, cea care o și înlocuiește în prezent la emisiune, al cărui amfitrion este și Cove.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...