Clipe cumplite pentru Adela Popescu. Ce se întâmpla când filma pentru telenovele. „A fost rău de tot”

Ioana Bucur 19.02.2021, 10:25
Clipe cumplite pentru Adela Popescu. Ce se întâmpla când filma pentru telenovele. „A fost rău de tot”

Adela Popescu a făcut dezvăluiri teribile despre perioada în care se bucura de un succes răsunător. Ce se întâmpla, de fapt, când filma pentru telenovele. Drama cumplită prin care a trecut, fără ca nimeni să observe cât de mult suferea.

Adela Popescu, mărturisiri terifiante. Ce pățea când filma pentru telenovele

Adela Popescu a devenit cunoscută prin aparițiile în producțiile Acasă TV. Ani la rând, actrița a bifat roluri memorabile în cele mai cunoscute telenovele ale postului, ce erau urmărite cu sufletul la gură de milioane de fani din întreaga țară. În acea perioadă, Adela Popescu se bucura de un succes la care nici n-ar fi îndrăznit să viseze. Părea că vedeta ducea o viață perfectă, însă realitatea era cu totul alta. Invitată la podcastul lui Mihai Morar, prezentatoarea Vorbește Lumea a făcut o mărturisire șocantă, dezvăluind, pentru întâia oară, ce se întâmpla de fapt când filma pentru telenovele și care a fost motivul ce a făcut-o să ia decizia să numai apară în niciun serial românesc.

„Munceam foarte, foarte mult și personajele astea pe care le interpretam eu, când ești protagonist, în general ești încercat de viață și ai tot felul de drame. Toate vin spre tine, dar tu până la urmă reușești să ajungi unde trebuie. Și am trecut prin diferite personaje cărora le muriseră părinții, copiii, erau înșelați, etc și eu nu filmam trei luni. Filmam un an un serial, o pauză de o lună, după care alt serial. Asta s-a întâmplat 11-12 ani. În momentul în care creierul tău primește doar imagini groaznice zice: „Bă, e nasol ce trăiești tu!”. El nu mai face diferența”, a explicat Adela Popescu.

Adela Popescu

Era iubită de milioane de români, însă viața ei devenise un coșmar. Adela a mărturisit că oboseala acumulată a declanșat chiar câteva episoade de anxietate ce o împiedicau să să odihnească sau chiar să ducă la capăt sarcini banale.

„Din cauza asta am avut anixeități destul de urâte. Au fost luni în care nu puteam să dorm deloc, mi-e era frică să închid ochii sau îmi era frică de întuneric. Mi-era frică de mulțime. Nu puteam să fac duș și să fie ușa închisă. Adică a fost rău. După care m-am liniștit pur și simplu. La mine totul avea legătură cu oboseala cronică. Nu puteam să mă odihnesc”, a spus Adela.

Însărcinată cu al treilea copil, vedeta se mută în casă nouă

După ce au început noul an cu o vacanță în Maldive, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au apucat să își amenajeze noua locuință, ce va deveni „acasă” pentru ei și copiii lor. Prezentatoarea Vorbește Lumea a postat câteva imagini cu noua casă, de fapt, doar cu bucătăria, pe paginile ei de social media, iar fanii au rămas uimiți când au văzut interiorul spectaculos. Cu un design modern, cu mobilă simplă, ce imită piatra, și aparatură și accesorii negre, proiectul este demn de paginile revistelor specializate pe design interior.

„Dragii mei, știu că am fost destul de zgârciți cu imagini din noua noastră căsucă, dar știți cum e, am așteptat să punem la punct toate detaliile. Până așezam și tablourile pe pereți, vă arătăm bucătăria. E bijuteria casei, așa considerăm. Nu am făcut rabat de la nimic, mai ales că petrecem mult timp în ea și din experiența de până acum știm că electrocasnicele trebuie să fie de cea mai bună calitate”, a scris Adela Popescu, pe Facebook. Imaginile se pot vedea AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...