Adevăratul motiv pentru care Mădălin Ionescu revine la TV după patru ani. Cum se va numi emisiunea lui acum

Iancu Andreea 21.02.2021, 11:10
Adevăratul motiv pentru care Mădălin Ionescu revine la TV după patru ani. Cum se va numi emisiunea lui acum

Mădălin Ionescu revine la TV după o pauză de patru ani de zile și pregătește o serie de surprize pentru fanii săi. Acesta urmează să apară la un post de televiziune, unde va avea propria sa emisiune. Astfel, după cel mai recent contract, semnat cu Kanal D în 2010, Mădălin urmează să schimbe canalul și să apară la o altă stație TV.

Postul la care Mădălin Ionescu revine la TV. După aproape patru ani de absență, prezentatorul va modera propria emisiune

Pe Mădălin Ionescu publicul telespectator îl cunoaște datorită aparițiilor la mai multe posturi TV. De-a lungul carierei sale, el a fost realizator și prezentator al știrilor de la Realitatea TV, colaborând apoi cu Național TV, unde a moderat emisiunea „Miezul problemei”. Ulterior, acesta a ajuns la Antena 1, unde a înlocuit-o pe Simona Gherghe la cârma emisiunii „Acces direct”. Poate că vârful carierei sale a fost atins în 2010, când Mădălin a semnat cu patronii turci pentru emisiunea difuzată în prime-time, zilnic, în formulă live. Acum, după o pauză de aproximativ patru ani de zile, Mădălin Ionescu revine la TV cu un nou format.

Prezentatorul urmează să intre din nou în casele românilor începând cu data de 22 februarie, la postul Metropola TV, unde va modera emisiunea „Mădălin Ionescu Show”. Acesta a mărturisit pentru click.ro că a fost convins de către conducerea postului să accepte acest program și totodată a apreciat oamenii de televiziune care activează pentru postul în care urmează să lucreze.

Noutatea se numește “Mădălin Ionescu Show”. Producția va fi una de atitudine, în care veți vedea povești extraordinare, deseori ieșite din comun și perspective tranșante pe marginea unor teme de larg interes, a dezvăluit el într-un interviu pentru click.ro.

Nu aș fi anticipat nici eu această evoluție cu vreo lună-două în urmă. De ce aici? E simplu. Argumentul se numește Claudiu Perusco, directorul de producție Metropola TV, un profesionist și un om remarcabil. El m-a adus la Antena 1 (alături de Dana Mladin). În plus, am întâlnit la această stație un nucleu de adevărați oameni de televiziune, dornici să construiască într-un climat relaxat, chiar cool, o alternativă la oferta clasică de pe micul ecran, a mai menționat prezentatorul.

Mădălin Ionescu aduce un proiect nou în fața telespectatorilor, la Metropola TV
Mădălin Ionescu aduce un proiect nou în fața telespectatorilor, la Metropola TV

„M-am întors pentru o revoluție de catifea”. Ce planuri are Mădălin în noul format

Pentru că este o persoană cu multă experiență în televiziune, Mădălin Ionescu știe foarte bine cum funcționează mecanismele din spatele proiectelor TV. Acesta a vorbit în cadrul aceluiași interviu despre modul în care s-a schimbat politica stațiilor. De asemenea, moderatorul are în plan să aducă o abordare inedită unor teme de interes, fiind susținut de către producătorii Metropola TV.

De la televiziune nu mai am nicio așteptare. Bântuie prin stațiile tv fantoma unui trecut mult mai atrăgător și mai dinamic decât arată prezentul. Libertatea de expresie aproape a murit, e cumva o figură de stil, o formă sufocată de interese bizare și de rigiditatea CNA. M-am întors pentru o “revoluție de catifea”. Voi încerca să aduc dezbaterii de seară un spirit mult mai liber și o abordare ceva mai spectaculoasă a unor teme de interes. Am garanția unui sprijin pe care l-am simțit din prima clipă, atât din partea managementului Metropola TV, cât și a acționariatului.

Mădălin a povestit care au fost provocările perioadei în care a lipsit de pe sticlă, refugiându-se în mediul online, acolo unde a avut o mulțime de proiecte. Emisiunile live, interviurile și diferite campanii de publicitate l-au ținut ocupat pe prezentator în toți cei aproape patru ani cât nu a mai apărut la TV.

Sunt cam patru ani… sau mai degrabă trei și jumătate. Apoi, nu m-am închis în casă și am dispărut. Pe Internet am fost prezent substanțial. Interviurile mele, transmisiile live, emisiunile au fost și sunt foarte urmărite. În această perioadă am creat conținut pentru diverse platforme online, campanii de marketing, spoturi publicitare, care au ajuns chiar și pe piața externă. Dacă ar fi să fac un calcul… nu cred că m-am odihnit mai mult de șapte-opt luni după momentul în care am pus punct colaborării cu Kanal D, a povestit Mădălin pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...