Soția lui Mădălin Ionescu, transformare spectaculoasă de look. Cum arată acum Cristina Șișcanu de la Bravo, Ai stil! Celebrities

Diana Radu 21.08.2020, 08:09
Soția lui Mădălin Ionescu, transformare spectaculoasă de look. Cum arată acum Cristina Șișcanu de la  Bravo, Ai stil! Celebrities

Cristina Șișcanu de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a luat prin surprindere fanii cu o transformare spectaculoasă de look. Îndrăzneață, fosta concurenta de la Bravo, Ai stil! Celebrities și-a scurtat părul destul de mult.

Cristina Șișacanu, schimbare de look: „Niciodată nu am avut părul atât de scurt”

Soția lui Mădălin Ionescu s-a reinventat din nou. De data aceasta nu prin ținute așa cum ne-a obișnuit la Bravo, Ai stil! Celebrities, ci printr-o schimbare totală de look. Acum, vedeta nu mai are părul lung, cum l-a avut mereu, ci este extrem de scurt. După ce s-a lăsat pe mâna stiliștilor, vedeta a împărtășit vestea cu fanii săi pe contul personal de Instagram.

În dreptul fotografiei care a adunat peste 5.000 de aprecieri, Cristina Șișcanu de la Bravo, ai stil! Celebrities a scris: „M-am tuns! Niciodată nu am avut părul atât de scurt”.

cristina siscanu, transformare, look
Cristina Șișacanu, schimbare de look: „Niciodată nu am avut părul atât de scurt”. Sursă foto: Instagram

De asemenea, fanii au reacționat imediat la schimbarea de look a Cristinei Șișcanu. Unii au apreciat-o și admirat-o pentru curaj, în timp ce alții i-au spus că îi stătea mai bine cu părul lung:

Îmi plăcea mai mult cum îți stătea înainte sa te tunzi”, „Nu-ți stă bine. Dar poate dacă l-ai aranja altfel ți-ar sta … îți stătea mai bine înainte”, „Un pic mai lung cred că îți venea perfect. Dar important să te simți tu bine. Să-ți fie de bine!”, „Îți stă foarte bine, să nu îti pară rău oricum părul crește, schimbarea în orice domeniu face bine sufletului!! Nu băga în seamă comentariile răutăcioase! Daca tu te simți bine restul nu conteaza. Numai bine!”, „Frumoasă ca întotdeauna”, „Îți stă foarte bine, eşti o femeie frumoasă”, „Superbă”, „O tunsoare ca a Adelinei Pestrițu gen cand s-a tuns ea prima oară își stătea mai bine”, „Wow, ce curaj”, „Mult prea scurt, dar esti frumoasa oricum”, „Adorabilă”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Când începe Bravo, Ai stil! Celebrities, la Kanal D

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii a anunțat că emisiune de stil de pe Kanal D uremează să fie difuzată din nou de pe data de 29 august de miercuri până sâmbătă, începând cu ora 22:00. Reamintim faptul că emisiunea a luat o pauză din cauza pandemiei de coronavirus.

Printre concurentele care au mai rămas emisione se numără și Cristina Șișcanu, alături de : Deea Codrea, Oana Radu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Bianca Rus, Calina Dumitrescu și Raluca Tănase.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe