Mădălin Ionescu, întoarcere spectaculoasă în televiziune. Postul la care îl vom vedea începând de luni

Cristian Cojocaru, Adina Saleh 16.02.2021, 19:08
Mădălin Ionescu, întoarcere spectaculoasă în televiziune. Postul la care îl vom vedea începând de luni

După o pauză de aproape un an, Mădălin Ionescu are parte de o întoarcere spectaculoasă în televiziune. Acesta nu se va întoarce la anteriorul post, ci a semnat un contract cu un alt post TV. Emisiunea sa va fi intitutlată ”Mădălin Ionescu Show”.

Mădălin Ionescu își face o întoarcere spectaculoasă în televiziune

Potrivit Paginademedia.ro Mădălin Ionescu se întoarce în televiziune după o pauză de aproximativ un an. Aceștia au primit confirmarea din partea postului de televiziune Metropola TV. Astfel, devine oficial faptul că, începând cu data de 22 februarie, la ora 22:00, Mădălin Ionescu va prezenta emisiunea ”Mădălin Ionescu Show”  în cadrul televiziunii Metropola TV.

În trecut, Mădălin Ionescu a prezentat emisiunea ”Acces Direct”  din cadrul postului Antena 1, înainte ca Simona Gherghe să devină moderatoarea show-ului. Vedeta va prezentat emisiunea la postul deținut de Consiliul Local Voluntari, condus de către Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Mădălin Ionescu a bătut astfel palma cu Metropola TV, emisiunea sa având să se desfășoare până la miezul nopții. Prezentatorul a revenit în contextul în care, la Metropola TV se va întâlni cu fostul producător general al Antenei 1, Claudiu Perusco. Acesta este și cel care l-a adus pe Mădălin de la postul Național TV la postul Intact, în urmă cu câțiva ani.

Mădălin Ionescu a debutat în televiziune acum 20 de ani în cadrul postului Realitatea TV deținut de Silviu Prigoană
Mădălin Ionescu a debutat în televiziune acum 20 de ani în cadrul postului Realitatea TV deținut de Silviu Prigoană

Ultima dată a prezentat pentru Kanal D

Ultima dată când Mădălin Ionescu putea fi văzut pe ”sticlă”, era în cadrul postului de televiziune Kanal D. Acolo era moderatorul emisiunii WowBiz, și o prezenta alături de Andreea Mantea. Anterior, în cadrul aceluiași post, vedeta a prezentat ”Drept la țintă”. Mădălin s-a făcut cunoscut cu ajutorul Național TV unde era moderatorul talk-showlui de seară, ”Miezul Problemei”.

Mădălin Ionescu a debutat în televiziune în urmă cu 20 de ani, atunci când omul de afaceri Silviu Prigoană lansa Realitatea TV. Prigoanaă a povestit acest moment, în cadrul unui interviu pentru Paginademedia.ro

„A mai venit Mădălin Ionescu, era profesor de istorie. A spus aș vrea să prezint știrile la dumneavoastră. A încercat el de vreo două ori să prezinte știrile (la fel și Gâdea, a încercat să prezinte știrile, dar vorbea ca o mitralieră de pe prompter). N-a ținut cu știrile și i-am zis: măi tu trebuie să faci, totuși, un talk-show social.

Am reușit cu domnul Mădălin Ionescu, am făcut la început o emisiune istorică, după care mi-am dat seama că nu merge, și am făcut o emisiune despre chestii oculte, ascunse, pentru că el avea talent în chestii de-astea. Am numit-o Adevărul din spatele adevărului, care se ocupa în general de masonerie și tot felul de lucruri mai puțin cunoscute de public, care atrăgeau și făceau rating, a spus Silviu Prigoană la acea vreme.

Urmăriți Impact.ro și pe