FOTO EXCLUSIV. Mădălin Ionescu pune pe toată lumea în pericol. Incredibil cum a fost surprins prezentatorul la volan

Iancu Andreea 03.02.2021, 14:10

Mădălin Ionescu, fosta vedetă Kanal D, a uimit pe toată lumea cu gestul său. Aflat la volan, fostul prezentator TV a fost surprins într-o ipostază pe care niciun șofer nu ar trebui să o repete. Dincolo de amenda pe care o riscă vedeta de televiziune, acesta pune în pericol ceilalți participanți la trafic.

Cum a fost surprins Mădălin Ionescu pe străzile din București

Pe Mădălin Ionescu fanii nu l-au mai văzut de multă vreme pe micile ecrane, însă jurnalistul pare să aibă o mulțime de treburi de rezolvat zi de zi. Cu mașina prin București, alergând de la o locație la alta, Mădălin este coplești de activitățile sale și astfel omite un aspect extrem de important pentru siguranța sa și a celorlalți parteneri de trafic. Reporterii impact.ro l-au imortalizat pe fostul prezentator într-o ipostază care i-ar putea atrage sancțiuni din partea polițiștilor rutieri.

Aflat la volanul mașinii sale, Mădălin Ionescu a ignorat complet regulile de circulație și a vorbit la telefon în timp ce conducea, fără a purta căști sau alte dispozitive de tip „handsfree” pentru a putea purta conversații în siguranță. Surprins la sediul unei televiziuni, unde a petrecut aproximativ o oră, Mădălin a uitat inclusiv de măsurile impuse de pandemie. Bărbatul a fost absorbit de conversația telefonică și a omis să își pună masca de protecție. Acesta este și motivul pentru care la câteva minute a fost nevoit să se întoarcă la mașină pentru a o recupera.

Mădălin Ionescu, alături de soția sa, Cristina Șișcanu
Mădălin Ionescu, alături de soția sa, Cristina Șișcanu

Vedeta se confruntă cu probleme pe contul de Instagram. Mai mulți indivizi îi folosesc identitatea

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu de mai bine de 11 ani, fiind extrem de îndrăgiți de fanii lor. Totuși, celebritatea vine la pachet cu unele situații neplăcute, iar Mădălin pare să se confrunte cu una de acest gen. Jurnalistul a descoperit că există o mulțime de conturi pe rețelele de socializare în numele său, ba chiar escrocii se folosesc de identitatea vedetei pentru a aborda alte persoane. Mădălin a povestit totul despre această situație neplăcută.

Există și românce care mi-au scris și mi-au spus că există astfel de tentative de escrocare a lor din partea unor personaje care folosesc pozele mele și care sub diverse pretexte încearcă să le escrocheze pe aceste femei. Sunt femei care chiar au plătit bani, cel puțin așa mi-au spus, pentru a se întâlni cu acești escroci, cu mine, cum ar veni.

Nu înțeleg cum reușesc să cadă atât de ușor în plasă dar o fac și în acest moment există câteva sute de conturi false pe Intsagram în mod special cu pozele mele. Probabil că sunt cel mai clonat bărbat din România. O tipă din Vietnam mi-a scris că cel cu care vorbea, fiind îndrăgostită de pozele mele, i-a mărturisit, după ce ea a devenit suspicioasă, că nu este real contul și că este un puști din Africa și că există o rețea care se folosește de imaginea mea, explica Mădălin Ionescu despre situația cu care se confruntă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...