Acuze grele pentru sora lui Petrică Mîțu Stoian. Ce s-ar fi întâmplat după moartea artistului

Iancu Andreea 10.12.2021, 16:53
Acuze grele pentru sora lui Petrică Mîțu Stoian. Ce s-ar fi întâmplat după moartea artistului

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a cutremurat lumea artistică din România, interpretul în vârstă de 61 de ani care s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie 2021 la Spitalul Județean din Reșița, în urma unor complicații post Covid. Deși a trecut doar o lună de la decesul artistului, un scandal neașteptat a izbucnit între impresarul Doru Gușman și una dintre rudele regretatului cântăreț. Gușman a transmis de curând acuze grele pentru sora lui Petrică Mîțu Stoian, cu care se răfuiește pentru bunurile artistului. În urma scandalului iscat între cei doi, impresarul a luat o decizie dură.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, în război cu impresarul fratelui său

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, și Doru Gușman, impresarul regretatului artist, sunt la cuțite după moartea cântărețului pentru averea care a rămas în urmă. În timp ce femeia susține că toate bunurile fratelui său se află pe numele lui Gușman, impresarul e hotărât să reacționeze dur și să ia măsuri împotriva femeii. Moștenirea de un milion de euro pe care ar fi lăsat-o în urmă regretatul interpret reprezintă subiect de răfuială între cei doi. Sora lui Petrică Mîțu Stoian susține că a deschis succesiunea în urma decesului artistului și urmează să fie verificate actele.

Deocamdată, nu am prea multe date să vă ofer. Am deschis succesiunea, iar apoi ne întâlnim abia în ianuarie la doamna notar, acolo, la Craiova. Doamna verifică tot ce este, ce va fi. Din spusele altora ne spune că nu va fi nimic. Noi nu suntem după avere, nu ne trebuie averea nimănui. Dacă va fi ceva, tot pentru Petrică va fi. Casa de la țară, ar fi tot la familie, noi voiam să îi facem casă memorială. Am aflat ceva acum, nu știu exact dacă e real, vom vedea. Casa aceea ar fi și jumătate-jumătate. Nu sunt sigură, dar se zice că nici casa de la Craiova și nici cea de la țară nu era a lui Petrică, totul ar fi fost pus pe firmă, a explicat sora artistului pentru România TV.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, protagonista unui scandal după moartea artistului
Petrică Mîțu Stoian, alături de impresarul Doru Gușman

„Toată averea materială ar aparține familiei Gușman”

Femeia este extrem de nemulțumită despre faptul că impresarul Doru Gușman ar urma să moștenească averea fratelui său, însă așteaptă să afle ce va stabili notarul. De asemenea, sora lui Petrică Mîțu Stoian a menționat că urmează să aibă loc pomana regretatului artist și așteaptă să descopere ce urmează să se întâmple în privința averii interpretului.

Sigură nu sunt, dar toată averea materială ar aparține familiei Gușman, așteptăm să verifice acum doamna notar. Rămâne să vedem, dar o să comunic ulterior tot la presă, să se știe. Am vorbit cu domnul Gușman. Nu am vorbit despre avere, am zis să treacă 40 de zile, să se odihnească Petrică mort, iar apoi să vedem dacă vrea să vorbească. Sâmbătă va fi pomana, ne-a invitat la pomană, vom vedea. Nu cred că mai există așa ceva. S-au mirat și avocații. Este o speță foarte dificilă, a declarat sora artistului pentru România TV.

Reacția impresarului Doru Gușman

Impresarul artistului a explicat care este situația în care se află și a precizat că Maria Tărchilă, sora fostului său prieten, ar minți despre averea lui Petrică Mîțu Stoian. De asemenea, Doru Gușman a menționat că se va ocupa de pomana interpretului. Acuzațiile surorii cântărețului ar putea să o aducă pe aceasta chiar în fața instanței, după cum susține impresarul, care este pregătit să facă dreptate în acest caz.

Spune că (,) cabinetul fetei mele că e luat de la Petre, fals, spune că eu am trăit pe spinarea lui Petre. (…) Eu o să-o dau în judecată cu afirmațiile astea ale ei. (…) Am înțeles că minte cu nerușinare, dar ca să minți referitor la pomana lui Petre întrece orice măsură. Ele n-au făcut nimic, în afară de o nepoată căruia el voia să-i lase casa de la Isverna, ea i-a adus apa în cele 40 de zile, în rest totul am făcut eu, a spus Doru Gușman într-o emisiune TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...