Cine e „fiul” lui Petrică Mîțu Stoian. Tânărul devastat de moartea artistului ar putea primi o parte din moştenire

Ioana Bucur 07.11.2021, 22:37
Cine e „fiul” lui Petrică Mîțu Stoian. Tânărul devastat de moartea artistului ar putea primi o parte din moştenire

Chiar dacă a fost căsătorit timp de 16 ani, regretatul artist nu a devenit niciodată tată. Totuși, un tânăr pe care soarta i l-a adus în cale a ajuns să devină parte din familia sa. Alin este „fiul” lui Petrică Mîțu Stoian. Devastat de moartea interpretului de muzică populară, tânărul ar putea primi o parte importantă din moştenire.

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a fost căsătorit timp de 16 ani. El și fosta sa parteneră de viață au pus punct căsniciei, în anul 2012. Procesul de divorț a avut loc la Judecătoria Târgu Jiu și a fost unul fără partaj, între cei doi existând o înțelegere scrisă în legătură cu împărțirea bunurilor.

Divorțul, păstrat secret, a fost anunțat public abia la câteva săptămâni de la finalizare. La acea vreme, artistul dezvăluia că femeia care i-a fost alături aproape două decenii nu a avut alte pretenții decât să-i păstreze numele.

Nu au avut copii, interpretul de muzică populară declarând că, inițial, fosta lui soție, Mihaela Carmen, nu ar fi vrut „să-și strice corpul” cu o sarcină, adăugând că nici el nu și-a dorit vreodată să devină tată.

Chiar dacă nu a avut niciun copil biologic, artistul a avut un „fiu de suflet”. Petrică Mîțu Stoian l-a întâlnit prima oară pe Alin Gabriel Matei la un concurs de muzică populară. L-a luat sub aripa sa, oferindu-i sfaturi prețioase ce l-au ajutat enorm în carieră. N-a durat mult până când relația lor a ajuns să se asemene uneia tată-fiu.

Cine e fiul lui Petrică Mîțu Stoian. Tânărul devastat de moartea artistului ar putea primi o parte din moştenire
Petrică Mîțu Stoian și Alin Gabriel Matei

„Nu am cuvinte sa exprim durerea pe care o simt acum”

Alin a urmat cursurile Școlii Populare de Artă, construindu-și propria carieră. Cei doi au împărțit de nenumărate ori scena. Mai mult, surse apropiate artistului au dezvăluit că tânărul ar putea moșteni o parte importantă din averea lăsată în urmă de Petrică Mîțu Stoian: repertoriul său.

Fiul de suflet al artistului își revine cu greu din șocul veștii că mentorul său nu mai este. Realitatea este cu atât mai greu de crezut cu cât, cu doar o zi înainte de decesul acestuia, cei doi vorbiseră și participaseră la o filmare pentru o televiziune de folclor.

„Astăzi a plecat dintre noi o MARE valoare a folclorului românesc, dar și un om minunat, un al doilea tată al meu.

Nu am cuvinte sa exprim durerea pe care o simt acum, s-a rupt o bună bucată din inima mea!

Nene, Dumnezeu sa vă așeze pe aleea artiștilor de acolo din cer, o sa rămân mereu băiatul lui nenea așa cum îmi spuneați! Dumnezeu să-l ierte și să-i ofere odihnă veșnică. Pentru mine rămâneți NEMURITOR!”, a scris Alin Gabriel Matei pe o rețea de social media.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...