La cine va ajunge, de fapt, averea de 1 milion de euro a lui Petrică Mîţu Stoian. Sora artistului face acuzaţii grave: “Am aflat ceva”

Badea Violeta 08.12.2021, 12:15
La cine va ajunge, de fapt, averea de 1 milion de euro a lui Petrică Mîţu Stoian. Sora artistului face acuzaţii grave: “Am aflat ceva”

Averea de un milion de euro a lui Petrică Mîțu Stoian este disputată de rudele regretatului artist, dar și de familia impresarului Doru Gușman. Recent, sora marelui interpret de muzică populară a vorbit despre bunurile pe care le-a lăsat în urmă fratele său. Iată ce acuzații grave a făcut aceasta!

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, dezvăluiri despre averea de 1 milion de euro a fratelui său

Scandalul dintre rudele lui Petrică Mîțu Stoian și familia impresarului Doru Gușman ia o turnură neașteptată! La o lună după ce interpretul de muzică populară s-a stins din viață, sora acestuia s-a hotărât să rupă tăcerea. Femeia face dezvăluri incredibile.

Potrivit acesteia, familia impresarului ar fi pus mâna pe toate bunurile regreatatului artist. Maria Tărchilă susține că a descoperit un detaliu uluitor. Mai exact, ea a aflat că locuința de la Craiova, dar și cea de la țară nu era a fratelui său. Totul fiind trecut pe firma lui Gușman.

„Deocamdată, nu am prea multe date să vă ofer. Am deschis succesiunea, iar apoi ne întâlnim abia în ianuarie la doamna notar, acolo, la Craiova. Doamna verifică tot ce este, ce va fi. Din spuse altora ne spune că nu va fi nimic.

Noi nu suntem după avere, nu ne trebuie averea nimănui. Dacă va fi ceva, tot pentru Petrică va fi. Casa de la țară, ar fi tot la familie, noi voiam să îi facem casă memorială. Am aflat ceva acum, nu știu exact dacă e real, vom vedea.

Casa aceea ar fi și aceea jumătate-jumătate. Nu sunt sigură, dar se zice că nici casa de la Craiova și nici cea de la țară nu era a lui Petrică, totul ar fi fost pus pe firmă. Sigură nu sunt, dar toată averea materială ar aparține familiei Gușman, așteptăm să verifice acum doamna notar. Rămâne să vedem, dar o să comunic ulterior tot la presă, să se știe.

Am vorbit cu domnul Gușman. Nu am vorbit despre avere, am zis să treacă 40 de zile, să se odihnească Petrică mort, iar apoi să vedem dacă vrea să vorbească. Sâmbătă va fi pomana, ne-a invitat la pomană, vom vedea. Nu cred că mai există așa ceva. S-au mirat și avocații. Este o speță foarte dificilă.”, a declarat sora artistului pentru România TV.

Sora lui Petrica Mitu Stoian, face dezvaluiri uluitoare
Sora lui Petrica Mitu Stoian, face dezvaluiri uluitoare

„Nu îl lăsa cu noi, cu nimeni”

Maria Tărchilă face acuzații grave la adresa familiei Gușman. Femeia consideră că fratele ei a fost cumva forțat să-și treacă majoritatea bunurilor pe acea firmă.

Mai mult, sora lui Petrică Mîțu Stoian susține că artistul nu obișnuia să-și primească rudele acasă. Aceasta povestește că își vedea fratele pe furiș, lucru care o face să creadă că Petrică Mîțu Stoian era constrâns de familia impresarului.

„Avem și martori care vorbesc și alte lucruri, că ar fi putut fi forțat. Noi eram în relații normale cu Petrică, dar cu familia nu.

Nu am fost în casa lui de ani de zile. Dacă voiam să mă văd cu Petrică, ne vedeam la un Peco. Nu primea acasă. Eliminase mai multă lume. O eliminase și pe Niculina, ați văzut, n-au mai cântat de luni de zile. Nu voia să fim prin preașma lui, poate zicea că îl influențăm cu ceva.

De multe ori venea Petrică să ne vedem pe furiș sau anula întâlnirile cu noi. I-a controlat viața, cu noi era descătușat, cu el era stresat. O să aflăm de ce era așa constrâns de familia impresarului, nu îl lăsa cu noi, cu nimeni. ”, a mai spus Maria Tărchilă.

Acum, sora lui Petrică Mîțu Stoian așteaptă să vorbească cu notarul pentru a afla dacă bunurile fratelui său sunt trecute sau nu pe acea firmă. De asemenea, ea susține că își dorește să discute și cu Doru Gușman pentru a afla ce se întâmplă cu agoniseala de-o viață a fratelui său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...