Cine vrea să pună mâna pe jumătate din averea a lui Petrică Mîțu Stoian. S-a aflat tot

Badea Violeta 24.11.2021, 11:39
Cine vrea să pună mâna pe jumătate din averea a lui Petrică Mîțu Stoian. S-a aflat tot

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani, în urma unui stop cardiorespirator ce a fost provocat de mai multe afecțiuni. Cât timp a trăit, artistul a reușit să strângă o avere importantă și era considerat unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din România. Iată cine va moșteni, de fapt, toata agoniseala acestuia de o viață.

Cine râvnește la averea lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a murit și toată lumea se așteapta ca rudele sale să-i moștenească averea, însă lucrurile sunt ceva mai complicate de atât.

De-a lungul vieții sale, interpretul a reușit să strângă o avere uriașă datorită notorietății sale. Artistul nu a avut copii și nu a lăsat un testament, așa că moștenirea regretatului interpret provoacă o dispută între surorile lui și familia Gușman.

Se pare că artistul avea o relație specială cu membrii acesteia. Mai mult, majoritatea bunurilor ar fi trecute pe numele membrilor familie Gușman, potrivit declarațiilor unor surse apropiate de regretatul cântăreț și citate de Fanatik.

Fostul impresar le transmite celor două femei să-și ia gândul de la casă, fiindcă aceasta îi aparține. Gușman a precizat că locuința a fost cumpărată de la regretatul artist încă din anul 1999.

De asemenea, Petrică Mîțu Stoian a trecut pe firma acestuia mai multe bunuri, printre care două mașini, dar și sume de bani obținute din cântări, spectacole și proiecte. De asemenea, cele două tabere se luptă și pentru un apartament despre care impresarul susține că nu știe nimic.

„Sunt niște minciuni. Apartamentul din Primăverii nici nu știu dacă există. Să meargă cineva să verifice acolo, dacă tot apar zvonuri. Despre cel de la mare nu am auzit.

Da, a adevărat, două mașini sunt pe numele firmei. Un Mercedes Coupe, pe care Petrică îl avea cu soția, e pe numele firmei. Celălalt Mercedes e al leasingului, luat tot prin firmă. Dar în afară de asta, sunt doar minciuni”, a declarat Doru Gușman pentru sursa menționată mai sus.

Ce se intampla cu averea lui Petrica Mitu Stoian
Ce se intampla cu averea lui Petrica Mitu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a investit și într-o fermă de căpșune

Artistul a investit o parte din bani într-o fermă de căpșune din județul Mehedinți, locul său natal. Interpretul avea câteva hectare de teren de la părinți și a decis să cultive căpșuni. Se pare că această afacere a rămas în grija unei nepoate.

„La Isverna este o zonă de munte, unde am casa părintească, iar căpşunile se fac mai greu. Culegem chiar şi în luna septembrie.

Părinţii mei au murit, iar de acest lucru (n.r. de afacere) se ocupă o nepoată. I-am spus la un moment dat ”hai să punem căpşuni” şi aşa a rămas.

La munte, unde atmosfera este mai rece, nu prea se coc în mai, se fac mult mai târziu, după cum spuneam, şi avem chiar şi în septembrie. Le vindem en-gros”, spunea Petrică Mîţu Stoian în urmă cu câteva luni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...