Acuzații dure pentru Dăncilă: „Falsul în declarații este o infracțiune”. Ce a omis candidatul la prezidențiale să facă

Diana Radu 13.11.2019, 11:08
Acuzații dure pentru Dăncilă: „Falsul în declarații este o infracțiune”. Ce a omis candidatul la prezidențiale să facă

Liderul deputaților PNL, Florin Roman a lansat acuzații dure la adresa Vioricăi Dăncilă, candidatul la alegerile prezidențiale din partea PSD. Mai exact, Florin Roman, o acuză pe Dăncilă că nu și-a trecut în declarația de avere ceasul de aur cu care s-a afișat în ultima perioadă.

Liderul deputaților PNL: ”Dăncilă că nu și-a trecut în declarația de avere ceasul de aur care este echivalentul a 119 pensii”

Liderul deputatilor PNL o acuză pe Viorica Dăncilă, contracandidata lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale de faptul că nu și-a trecut în declarația de avere ceasul de aur, al cărui preț este de aproximativ 20.000 de euro, ”echivalentul a 119 pensii”. De asemenea, acesta a mai subliniat că falsul în declarații este o infracțiune.

Viorica Dăncilă a omis să-și treacă ceasul în valoare de 20.000 de euro în declarația de avere. Sursa foto: Curentul.info
Viorica Dăncilă a omis să-și treacă ceasul în valoare de 20.000 de euro în declarația de avere. Sursa foto: Curentul.info

”Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Vasilica Dăncilă a încălcat legea prin faptul că a omis sa treacă în declarația de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamna Dăncilă s-a afișat la conferința de presa a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei. Deși pozează într-un candidat ”sărac și cinstit” ca ideologul PSD , Ion Iliescu, doamna Dăncilă nu pierde nici un prilej pentru a-și afișa opulența.

În afara broșelor care au făcut deliciul presei, a cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăiește din munca cinstită, doamna Dăncilă nu s-a sfiit să-și etaleze ceasul de lux, placat în aur. Îi reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune prevăzută de Codul Penal. Rămâne apoi ca doamna Dăncilă să ne explice cum este să plângi pe umărul pensionarilor și tu să huzurești în lux? Ceasul de aur al doamnei Dăncilă înseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulți din cei cărora candidatul PSD la prezidențiale le cere votul! Păi cum vine asta, doamna Dăncilă?!”, a precizat liderul deputaților PNL.

Viorica Dăncilă și-a depus ultima declarație de avere pe 12 septembrie, odată cu oficializarea candidaturii pentru funcția de președinte al României. Șefa PSD a trecut, la capitolul ”metale prețioase, bijuterii obiecte de artă” bijuterii din aur (inele, cercei, pandantive, brățări, broșe) în valoare de 5.000 de euro.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe