Mesajul lui Theodor Paleologu, după ce Iohannis a refuzat-o pe Dăncilă. Cum explică situația în care s-a ajuns

Theodor Paleologu susține inițiativa Vioricăi Dăncilă de participa la o dezbatere electorală cu Iohannis

Theodor Paleologu, candidatul la alegerile prezidențiale susținut de partidul PMP, a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a refuzat să aibă o dezbatere electorală cu contracandidata sa, Viorica Dăncilă.

Mesajul lui Theodor Paleologu, după ce Iohannis a refuzat-o pe Dăncilă

„Tare comice sînt explicaţiile domnului Motreanu. Cine a făcut tot posibilul pentru a o ridica pe doamna Dăncilă? Cine a numit-o în funcţia de prim-ministru? Cine a mai dat o şansă PSD-ului? Cine a fost susţinut de acelaşi PSD pentru funcţia de prim-ministru în 2009? Şi cine l-a susţinut pe candidatul PSD în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din 2009? Milioane de români se pregătesc să voteze împotriva domnei Dăncilă pe 24 noiembrie. Cea mai mare greşeală este să-i exasperezi cu asemenea baliverne care le batjocoresc inteligenţa”, a scris pe contul său de Facebook Theodor Paleologu, candidat al PMP la prezidenţialele din acest an.

Declarația lui Theodor Paleologu vine în contextul în care, Klaus Iohannis a afirmat prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook, că nu va participa la nicio dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă. Motivul invocat de președinte a fost faptul că și Viorica Dăncilă a refuzat de nenumărate ori să poarte un dialog cu el, atunci când s-a aflat la conducere.

Iohannis refuză invitația Vioricăi Dăncilă de a purta o dezbatere electorala

Iohannis refuză invitația Vioricăi Dăncilă de a purta o dezbatere electorala

De asemenea, Paleologu a mai declarat că dacă cei doi contracandidați care au intrat în turul doi la alegerile prezidențiale, respectiv Iohannis și Dăncilă, nu vor avea nicio dezbatere electorală, asta înseamnă că își bat joc de cetățeni.

„Dacă nu există nicio dezbatere electorală pur și simplu consider că cei doi candidați și-au bătut joc de noi. Nu se pune problema să-mi bat joc de vot validând oameni care-și bat joc de democrație”, a declarat Theodor Paleologu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI