Actorul din „Trăsniții” care îşi deschide pensiune. Cum are de gând să îşi aştepte turiştii

Ioana Bucur, Ioana Nicolae 20.04.2021, 20:54

A început numărătoare inversă pentru una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Prima TV. Cine este actorul din „Trăsniții” care își deschide pensiune chiar înainte de Paște. Cum are de gând să își aștepte turiștii.

Actorul din „Trăsniții” care îşi deschide pensiune

Paștele 2021 va fi unul cu emoții pentru una dintre cele mai îndrăgite vedete ale postului Prima TV. Grig Chiroiu este actorul din „Trăsniții” care își deschide pensiune. El a vorbit despre ultimele pregătiri pe care le face înainte de redeschiderea porților pensiunii „Noel” din Olănești. Afacerile nu au mers bine, în ultimele luni, din pricina restricțiilor impuse de autorități în perioada pandemiei. Dacă turiști nu au fost, actorul a dezvăluit că unele dintre filmările pentru serialul de la Prima TV au fost realizate în incinta pensiunii.

„Am redeschis, la cererea publicului, în această perioadă. Am stabilit cu un grup de prieteni, care vin de câţi ani buni în zonă, pentru a celebra Paştele, să nu le refuz plăcerea, aşa că pensiunea noastră se va afla la datorie, respectând desigur toate regulile stabilite pentru această perioadă de pandemie”, a declarat, pentru playtech.ro, interpretul personajului „Pupăză”, din serialul „Trăsniții”.

„Noel”, pensiunea lui Grig Chiroiu, are 12 camere și este aproape mereu împodobită cu flori proaspete, indiferent de anotimp. Preşedintele „Pupăză” spune că nu vrea să facă niciun rabat de la calitatea cu care şi-a obişnuit clienţii, aşa cum nu a făcut în niciun moment de când şi-a deschis pensiunea.

„Am decis că pensiunea trebuie să aibă o zi de naştere specială şi am ales s-o pun sub semnul lui şapte. Ca atare, inaugurarea ei a avut loc pe 7.07.2007, la ora 19.00, cu tot fastul necesar. E legat de cifra mea norocoasă, de şapte legându-se atât ziua de naştere, data căsătoriei sau cea a debutului filmărilor mele în televiziune. Sper să putem să-i facem şi anul acesta o aniversare pe cinste, cum merită!”, a adăugat Grig Chiroiu.

Actorul din
Grig Chiroiu

„Nu vom bea whisky cu patru cuburi, după modelul preşedintelui Băsescu, ci după modelul brevetat de mine”

Grupul de turiști ce urmează să petreacă Paștele la pensiunea actorului va avea parte de tratament special. Vedeta Prima TV a promis că totul va arăta impecabil, iar aranjamentele cu iepuraşi nu va lipsi, dar că va exista şi o diferenţă notabilă: nu se va implica în prepararea anumitor produse.

„Anul acesta vom mânca şi vom bea, ca să ne relaxăm şi să mai uităm de una sau de alta. Aşadar, grupul de turişti, aşteptat deja de Paşti, va avea parte de surprize una şi una. Ca un motiv clar de diferenţiere nu vom bea whisky cu patru cuburi, după modelul preşedintelui Băsescu, ci după modelul brevetat de mine, cu şapte cuburi de gheaţă. Aşa, în mod sigur, vom rămâne ceva mai lucizi!”, mai spune „Pupăză”.

Actorul s-a gândit să întindă o mână de ajutor celor care mai au încă tichete de vacanţă nefolosite, aşa că un sejur de patru nopţi şi cinci zile, cu totul inclus, va costa 1.450 lei, adică exact valoarea anuală a tichetelor de vacanţă oferite de statul român unui bugetar în 2019 sau în 2020.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...