Emisiunea lui Selly de la Prima TV, scoasă din grilă. Motivul, explicat chiar de vlogger

Iancu Andreea 01.04.2021, 18:56
Emisiunea lui Selly de la Prima TV, scoasă din grilă. Motivul, explicat chiar de vlogger

Fanii celebrului vlogger Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, s-au bucurat pentru scurt timp să își urmărească idolul la TV. Emisiunea lui Selly de la Prima TV a fost scoasă recent din grilă, după numai patru luni de la prima ediție. Motivul pentru care acest lucru s-a întâmplat a fost explicat de către vlogger.

Care este motivul pentru care emisiunea lui Selly a fost scoasă din grilă

Doar patru luni de zile a rezistat vloggerul Andrei Șelaru pe micul ecran. Selly Show, emisiunea lui Selly, difuzată de Prima TV în fiecare seară de joi, a fost scoasă din grilă, deși se dorea a fi un show care să urmărească tipicul celor de tipul „late-night” din SUA. Colaborarea dintre Selly și postul de televiziune a început la finalul anului trecut și a strâns până în prezent 13 ediții. Din păcate, aceasta nu s-a bucurat de un succes răsunător în rândul telespectatorilor, audiența atingând aproximativ 80.000 de români care au urmărit emisiunea. Vârful maxim pe care l-a atins Selly Show a fost ediția de Crăciun, care a reușit să strângă în fața televizioarelor 260.000 de români. Producția a debutat inițial sâmbătă, apoi s-a mutat joia.

Mulți au considerat că ruptura s-a produs din pricina scandalului în care Selly a fost implicat la petrecerea organizată de ziua sa. Pe de altă parte, alții au analizat audiențele și astfel au ajuns la concluzia că emisiunea nu ar fi profitabilă. Totuși, tânărul recunoaște că nu acestea sunt motivele pentru care producția se întrerupe și explică ce a stat la baza deciziei. În realitate, Selly este cel care ar fi hotărât să nu mai prezinte Selly Show.

A fost decizia mea și numai a mea să nu mai realizez emisiunea la Prima TV. Nu mă mai regăseam în acest show. Am realizat că poate nu este momentul, chiar dacă eu mi-am dorit dintotdeauna să fac o astfel de emisiune. Poate sunt prea tânăr pentru un astfel de format. Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog. Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziunea, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre. A fost cea mai bună decizie să ne oprim și să ne asumăm, a explicat vloggerul, potrivit paginademedia.ro.

Selly Show, scos din grilă după patru luni pe post
Selly Show, scos din grilă după patru luni pe post

„Este greu să comunici și pentru un om de 35 de ani și pentru un adolescent de 15 ani în același timp”

Selly recunoaște că a fost dificil pentru el să facă față formatului emisiunii, apreciând totodată experiența acumulată. De asemenea, vloggerul este mândru de performanța sa, însă menționează că nu a putut atrage deopotrivă adulții de 35 de ani și tinerii de 15 ani să îi urmărească show-ul.

Nu consider că a fost un eșec, pentru că am învățat multe în această perioadă: ce este o emisiune TV, cum se face, cum se lucrează cu foarte mulți oameni în același timp. Sunt însă mult mai în elementul meu în online. Încercarea de a face o emisiune pentru două canale media diferite nu a fost una reușită, dar mă bucur că măcar am încercat. Ar fi fost poate nevoie de cel puțin doi ani pentru a avea succes. Este greu să comunici și pentru un om de 35 de ani și pentru un adolescent de 15 ani în același timp. Sunt puține formate care pot face asta. Eu sunt mândru de ce am realizat, de exemplu pe partea de început a emisiunii, a mai precizat Selly.

Pe de altă parte, în încercarea de a trage o concluzie, vloggerul a descoperit că se pliază mult mai bine pe zona de online, unde își administrează canalul de Youtube. De asemenea, Selly consideră că are nevoie de mai multă experiență în domeniu, apreciând că proiectul ar fi arătat diferit dacă el avea o altă vârstă.

Lăsând la o parte zona de venituri, de profit, de cifre, am tras linie și am realizat că este mai bine pe online. Acolo sunt în elementul meu, făcând vlogging și cred că va fi și în următorii ani. Poate dacă aveam 30 de ani altfel ar fi fost rezultatul cu acest proiect, dar acum, chiar dacă a fost unul dintre visurile mele, mi-am dat seama că nu mă regăsesc. Să faci un show TV nu se compară cu ceea ce faci pentru un vlog. Am luat decizia aceasta înainte de ziua mea, nu are nicio legătură cu petrecerea. Ce se va face cu studioul? Nu cred că s-a luat încă o decizie, a menționat tânărul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...