EXCLUSIV. Mihai Găinușă dă lovitura de Sărbători. Câți bani va câștiga și ce se întâmplă cu fostul său coleg de la Prima TV

Alexandru Catalan 04.11.2020, 16:12
EXCLUSIV. Mihai Găinușă dă lovitura de Sărbători. Câți bani va câștiga și ce se întâmplă cu fostul său coleg de la Prima TV

În anul pandemiei de COVID-19, vedetele de televiziune cu afaceri în domeniul hotelier au avut mult mai mult de muncit pentru a-şi menţine afacerea. Efectele combaterii pandemiei actuale cu noul tip de coronavirus a afectat din plina şi industria HoReCa. Lumea nu a mai putut sau nu a mai vrut să respecte tradiţia din anii trecuţi şi ca atare, concediile au trecut pe planul al doilea. Lucrurile s-ar putea schimba însă pentru finalul de an, atunci când sărbătorile de iarnă se cer celebrate la superlativ. Iată cum face bani Mihai Găinușă, care pare că a dat lovitura de Sărbători.

Mihai Găinușă, reușită împortantă pentru Sărbători. Și ”Pupăză” Grig Chiroiu așteaptă bani buni

Grig Chiroiu şi Mihai Găinuşă (foști colegi la Prima TV) ca să dăm doar două exemple, au muncit pe rupte pentru a-și atinge ținta pe 2020, şi anume păstrarea afacerii în care au investit, fiecare, zeci de mii de euro. Iar cum situaţia pare incertă pentru finalul anului, fiecare dintre cei doi are o strategie personală cu care se pregătesc să întâmpine deopotrivă clienţii şi sărbătorile. Grig Chiroiu, protagonistul serialului ”Trăsniții” (aflat la cea de a 33-a ediţie, la Prima TV), a fost ceva mai precaut. El şi-a redeschis peste vară pensiunea ”Noel”, din Olănești, pe care o deține de 13 ani. În septembrie a decis ca pentru penultima lună a anului să o închidă pentru reparaţii.

„Am intuit că va veni un posibil al doilea val şi am decis să facem nişte reparaţii în această perioadă a anului. Mi-a ieşit pasenţa, dar luăm în calcul să redeschidem spre finele lunii. Nu ştiu însă dacă vom putea ţine deschis în perioada Crăciunului. Mai degrabă nu. Însă ne vom lua revanşa de Anul Nou!‘‘, a declarat, pentru Impact.ro, interpretul personajului ”Pupăză” din serialul amintit.

Micuţă şi cochetă, pensiunea lui Grig Chiroiu are 12 camere, e mai mereu împodobită de flori, indiferent de anotimp, şi oferă şi servicii de tratament, pentru cei direct interesaţi. În plus, preşedintele ”Pupăză” spune că nu vrea să facă niciun rabat de la calitatea cu care şi-a obişnuit clienţii, nici măcar în acest an dificil. De aceea, se va gândi la un meniu aparte pentru sărbătoarea de Revelion şi la un program aparte, care, desigur, va trebui să ţină cont şi de regulile şi normele sanitare ce se vor afla în vigoare la acel moment.

„Pupăză”, Grig Chiroiu, are Pensiunea ”Noel”, din Olănești

Mihai Găinușă a dat drumul la rezervări pentru Crăciun și Anul Nou

Iar Mihai Găinuşă, vedeta matinalului de la Radio Naţional, şi a sa pensiune ”Găinuşa de Munte”, de la poalele Muntelui Zăganul, din zona prahoveană Cheia, sunt pregătiţi pentru oaspeţi pentru Crăciun şi Anul Nou. Deja, pensiunea nu mai face rezervări pentru perioada amintită. La ”Găinuşa de Munte”, o cameră dublă costă 210 lei, iar una superioară, cu pat matrimonial, 260 de lei pentru o noapte.

Cei care doresc pot închiria mese de ping-pong, pentru 20 de lei, ora, sau o bicicletă, pentru 10 lei ora. Sau, dacă doresc să joace fotbalul, primesc un teren special, pentru o chirie de 50 de lei, ora. Din meniul pensiunii nu lipsesc preparate special, fie că e vorba despre supe, ciorbe, mâncăruri vegane sau torture ca la mama acasă. Cei mici vor avea parte de surprize, dar şi de o mulţime de jucării aflate deja în ‘‘tezaurul‘‘ pensiunii. Cei care vor să vadă cum îşi tratează Găinuşă oaspeţii o mai pot face în anumite weekenduri din luna decembrie.