Ce meserie are, de fapt, Andreea Berecleanu. Vedeta de la Prima TV: “Nu mi-am dorit să fiu jurnalistă”

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 26.03.2021, 15:50

Andreea Berecleanu este o jurnalistă cu ștate vechi, fiind prezentă pe micile ecrane încă de la lansarea primei televiziuni independente din România. Deși a fost fidelă multă vreme postului Antena 1, recent, vedeta a ajuns la pupitrul știrilor de la Prima TV. Toată lumea o cunoaște drept prezentatoarea buletinelor de seară, însă puțini știu cu adevărat ce meserie are în realitate Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu a dezvăluit ce meserie are, de fapt

Este o prezență extrem de plăcută și apreciată în rândul prezentatorilor de știri, mulți percepând-o ca o rivală a Andreei Esca, de la Pro TV. Astăzi în vârstă de 46 de ani, Andreea Berecleanu a ales să dezvăluie ce meserie are, de fapt, la bază. Vedeta a recunoscut că jurnalismul nu a reprezentat prima sa opțiune în carieră, în schimb a fost atrasă de limba franceză, fiind o perioadă studentă în cadrul Facultății de Limbi Străine. Șansa a făcut ca la 18 ani să poată lua contact cu lumea televiziunii și să fie dragoste la prima vedere.

Nu mi-am dorit să fiu jurnalistă, nici vorbă. Visam să fiu translator de limba franceză. Nu profesor pentru că nu mă vedeam să am răbdare suficientă cu cei mici. Şi am ajuns cu totul întâmplător în lumea asta. Intrasem la Facultatea de Limbi Străine şi o colegă lucra la SOTI, prima televiziune independentă din acea perioadă, şi am vizitat studiourile, aveam 18 ani. Cineva m-a remarcat, am crezut că fac o probă într-o dimineaţă la ora 6, dar de fapt eram live. Nu ştiam treaba asta. Aveam părul prins şi un machiaj discret. Au trecut aproape 30 de ani de atunci. A fost o alegere, m-am transferat la Jurnalism imediat, a povestit Andreea Berecleanu în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre divorțul de Andrei Zaharescu
Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre divorțul de Andrei Zaharescu

Prezentatoarea de la Prima TV a dezvăluit detalii despre divorțul de Andrei Zaharescu

Invitată în cadrul emisiunii online a artistului Damian Drăghici, Andreea Berecleanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele mai puțin plăcute din viața sa. Astăzi căsătorită cu medicul Constantin Stan, vedeta TV a trăit o poveste de dragoste în urmă cu ani buni alături de Andrei Zaharescu. Mariajul celor doi a fost însă curmat de un divorț, după 15 ani de căsnicie, perioadă în care cuplul a adus pe lume și doi copii, pe Eva și Petru. Drumurile celor doi parteneri s-au separat în 2013, alegând să păstreze discreția cu privire la ruptura produsă între ei. Totuși, Andreea a recunoscut că relația nu mai funcționa ca la început, fiind adesea nevoită să lupte pentru a păstra căsnicia.

Ei, mutându-se la un moment dat în sistem britanic, la doi ani de la divoț, am renunțat atunci la sistemul de stat. Lucrurile erau incerte acolo și se schimbau constant, m-am enervat, era noiembrie și i-am mutat. La un moment dat, am vrut să meargă la psihologul școlii să vadă dacă există vreo rană legată de divorț. Mi-a spus că nu, pentru că, practic, în momentul în care eu am divorțat, s-a produs ceva. Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportat la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor, a mărturisit știrista.

Urmăriți Impact.ro și pe