BREAKING

Accident Otopeni. Circulația rutieră, oprită pe sensul de mers către București din cauza pericolului unei explozii – Update

Ana Anitoiu 08.05.2022, 13:51
Accident Otopeni. Circulația rutieră, oprită pe sensul de mers către București din cauza pericolului unei explozii – Update

Un accident a avut loc, duminică, pe DN1, în dreptul aeroportului Otopeni. Circulația rutieră a fost oprită pe sensul de mers către București, din cauza pericolului unei explozii. Autoritățile au transmis ce a provocat riscul unei deflagrații.

Accident lângă aeroportul Otopeni

Update duminică, 8 mai, ora 13:51. Circulația a fost reluată pe DN1, în dreptul Aeroportului Internațional Henri Coandă, în urma accidentului ce a avut loc.

„Circulația rutieră a fost reluată pe DN 1, localitatea Otopeni, județul Ilfov, în dreptul Aeroportului Henri Coandă Otopeni, unde un autoturism a lovit o țeavă de gaze și au fost scurgeri din aceasta. Valorile de trafic se mențin ridicate în zonă”, a transmis Centrul INFOTRAFIC.

Știre inițială:

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, un autoturism a lovit o țeavă de gaze în dreptul aeroportului. Astfel, din cauza scurgerilor de gaze, există riscul unei explozii.

„Pe DN 1, localitatea Otopeni, județul Ilfov, în dreptul Aeroportului Henri Coandă Otopeni, un autoturism a lovit o țeavă de gaze, fiind scurgeri din aceasta, motiv pentru care circulația rutieră este oprită pe toate benzile sensului de mers către București. Valorile de trafic sunt în ușoară creștere”, a transmis centrul INFOTRAFIC.

Accident Otopeni
Aeroportul Otopeni

Accident la aeroportul Otopeni

În urmă cu aproximativ trei ani, pe 9 iulie 2019, a avut loc un accident chiar la aeroportul Otopeni. Atunci, un autobuz folosit pentru îmbarcarea pasagerilor în avion s-a ciocnit cu un autoturism. Patru persoane au fost rănite și au fost transportate la spital, în stare stabilă.

Acel accident s-a produs pe platforma Aeroportului Henri Coandă, puţin după ora 6.00. Autoturismul care s-a ciocnit cu microbuzul aparținea unei firme de handling. Toate cele patru persoane rănite se aflau în această mașină. Traficul aerian nu a fost afectat de incident.

CNADR, avertisment pentru șoferi

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNADNR) a avertizat că traficul rutier va fi deviat de pe Centura Bucureștiului și în noaptea dintre 8 și 9 mai, în intervalul orar 22:00 – 05:00, pentru montarea tablierului metalic aferent finalizării construcției Pasajului Berceni.

Potrivit CNADNR, traficul rutier va fi deviat de pe Centura București pe sectorul cuprins între intersecția DNCB cu DN 5 și DNCB cu Șoseaua Olteniței pe următoarea rută ocolitoare: Șoseaua Giurgiului – Strada Luica – Strada Turnu Măgurele – Str. Gen. Ion Igriceanu – Șoseaua Olteniței.

Traficul rutier va fi deviat și pe A2, timp de mai multe săptămâni, până la data de 8 iunie, pentru că se fac lucrări de reabilitare în zona podului de la Cernavodă. În plus, până pe 20 mai, vor fi restricţii de circulaţie pe autostrada A1, în județul Sibiu, pentru lucrări la Viaductul Aciliu. Însă, perioada poate varia în funcție de condițiile meteo.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...