Lucrări importante pe A2. Traficul va fi deviat mai multe săptămâni

Ana Anitoiu 03.05.2022, 20:38
Lucrări importante pe A2. Traficul va fi deviat mai multe săptămâni

Au fost începute lucrări importante pe autostrada A2 București – Constanța, astfel că circulația mașinilor este perturbată. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că începând de marți, 3 mai, traficul va fi deviat timp de mai multe săptămâni.

Pe unde va fi deviat traficul pe autostrada A2

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, se fac lucrări de reabilitare în zona podului de la Cernavodă. Restricțiile de circulație impuse începând de astăzi din această cauză vor fi în vigoare timp de cinci săptămâni. Concret, șoferii vor fi nevoiți să le respecte până la data de 8 iunie.

„În vederea executării lucrărilor de reabilitare ale podului de la Cernavodă, situat pe autostrada A2 București – Constanța, s-a închis calea 1 de rulare (sensul București – Constanța), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (sensul Constanța – București), unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între kilometrii 156+715 metri – 160+319 metri”, au anunțat autoritățile.

Lucrari importante pe A2. Traficul, deviat
Traficul pe autostrada A2, deviat

Trafic restricționat și pe autostrada A1

De asemenea, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că vor fi restricţii de circulaţie pe autostrada A1, în județul Sibiu, în perioda 2 – 20 mai. Însă, perioada de execuţie estimată a lucrărilor la Viaductul Aciliu poate varia în funcţie de condiţiile atmosferice. Traficul rutier va fi oprit între Sălişte, din județul Sibiu, şi Cunţa, din județul Alba, și va fi deviat pe DN 1.

„Traficul se va închide pe A1, între nodul rutier Sălişte şi nodul rutier Cunţa (km. 270 + 240 – km. 292 + 455), în perioada 02.05.2022 – 20.05.2022. Restricţiile sunt necesare pentru înlocuirea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilataţie de pe Viaductului Aciliu”, a transmis CNAIR.

Conform CNAIR, în această perioadă, circulația rutieră va fi deviată pe DN1 pe traseul: nod rutier Sălişte – intersecţie DC 67 cu DN 1 – DN 1 (Sălişte – Apoldu de Sus – Miercurea Sibiului) – intersecţie DN 1 cu DJ 1061 – Nod rutier Cunţa – A1).

Restricții de trafic în București, pe timpul nopții

Tot Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat, în acest weekend, că traficul rutier va fi deviat pe timpul nopții, în perioada 4 – 8 mai, de miercuri până duminică, pentru montarea tablierului metalic la Pasajul Berceni din București, în vederea finalizării construcţiei acestuia.

Mai exact, în fiecare zi din perioada menționată, între orele 22:00 și 05:00, traficul rutier va fi deviat de pe Centura Bucureşti pe sectorul cuprins între intersecţia DNCB cu DN 5 şi DNCB cu Şoseaua Olteniţei. Ruta ocolitoare pe care o vor putea folosi șoferii va fi Şoseaua Giurgiului – Strada Luica – Strada Turnu Măgurele – Str. Gen. Ion Igriceanu – Şoseaua Olteniţei.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...