Un avion Air France a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti. Unui pasager i s-a făcut rău

Iancu Andreea 31.03.2022, 21:27
Un avion Air France a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti. Unui pasager i s-a făcut rău

O cursă a unui avion Air France, care parcurgea traseul Paris – Erevan, a aterizat de urgență pe Aeroportul Henri Coandă, joi seară, după ce unui pasager i s-a făcut rău. Un echipaj de la ambulanță a fost solicitat de către echipaj, iar cadrele medicale au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp pentru a oferi îngrijiri medicale bărbatului.

Un avion Air France, aterizat de urgență pe Aeroportul Henri Coandă

O cursă a companiei Air France, care executa un zbor de la Paris la Erevan a fost întreruptă, după ce avionul a fost aterizat de urgență pe Aeroportul Henri Coandă. Echipajul din cadrul aeronavei a solicitat de urgență ajutor din partea Serviciului de Ambulanță al aeroportului, după ce un bărbat a acuzat stări de rău.

Cadrele medicale ale aeroportului, dar și o unitate medicală de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, au ajuns la fața locului pentru a oferi îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 68 de ani, care a acuzat dureri toracice în timpul zborului. Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), Alis Grasu, a confirmat faptul că un echipaj de urgență a fost solicitat la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, după ce unui pasager aflat într-o cursă aeriană i s-a făcut rău.

Avion Air France, aterizat de urgență pe aeroportul Henri Coandă
Avion Air France, aterizat de urgență pe aeroportul Henri Coandă, după ce un pasager a acuzat stări de rău

Care este starea pasagerului

Bărbatul, care a acuzat dureri toracice în timpul zborului executat cu aeronava Air France, a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al aeroportului. Ulterior, cadrele medicale au cerut sprijinul unui echipaj de la SABIF. Ajunși la fața locului, medicii din cadrul Ambulanței București-Ilfov au evaluat starea de sănătate a pasagerului.

Deocamdată, bărbatul a cărui stare de sănătate a necesitat o aterizare de urgență este evaluat de către cadrele medicale. Acestea urmează să stabilească dacă pasagerul are nevoie de transport la unul dintre spitalele din Capitală.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...