Descoperire înfiorătoare pe centura Bucureștiului. Un cadavru mutilat a fost aruncat pe carosabil. Primele ipoteze ale anchetatorilor

Ioana Bucur 27.01.2022, 22:24
Descoperire înfiorătoare pe centura Bucureștiului. Un cadavru mutilat a fost aruncat pe carosabil. Primele ipoteze ale anchetatorilor

Un apel a pus în alertă Poliția Județeană Ilfov. Joi seara a fost făcută o descoperire înfiorătoare pe centura Bucureștiului, în zona localității Cernica. Un cadavru mutilat, parțial dezbrăcat, a fost abandonat chiar pe carosabil. Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului și au început cercetările. Care sunt primele ipoteze ale anchetatorilor.

Cadavru descoperit pe centura Bucureștiului

Mobilizare de forțe, joi seara, în apropiere de localitatea Cernica de lângă Capitală. Un cadavru mutilat, parțial dezbrăcat, a fost descoperit pe centura Bucureștiului, chiar pe carosabil.

Oamenii legii s-au deplasat de urgență la locul indicat de cel care a sunat la Poliție.

IPJ Ilfov a anunţat că a fost sesizată, joi, în jurul orei 18.00, de către o persoană, despre faptul că pe DNCB din Cernica se află un cadavru pe carosabil.

„În această seară, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o persoană cu privire la faptul că pe DNCB – din Cernica se află un cadavru pe carosabil. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Pantelimon şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă”, informează Biroul de presă al IPJ Ilfov.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Ilfov, pe trupul neînsuflețit sunt prezente leziuni traumatice la nivelul membrelor, iar o porțiune din scalpul victimei lipsește.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Pantelimon şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Din primele verificări poliţiştii au observat cadavrul ca fiind parţial dezbrăcat, prezentând leziuni traumatice la nivelul membrelor şi lipsa unei porţiuni din scalp”, a arătat sursa citată.

Descoperire înfiorătoare pe centura Bucureștiului. Un cadavru mutilat a fost aruncat pe carosabil

Primele ipoteze ale anchetatorilor

Cercetările au început, iar o echipă a Serviciului de Medicină Legală era așteptată să se deplaseze la locul indicat.

„Din primele verificări, polițiștii au observat cadavrul parțial dezbrăcat și mâncat de câini. În zona capului lipsește o parte din scalp. A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală, care urmează să se deplaseze la fața locului, pentru efectuarea de activități din competență”, transmite IPJ Ilfov.

Potrivit unor surse judiciare, primele informaţii arată că ar fi vorba despre un migrant ce s-ar fi ascuns sub un TIR. În timpul mersului, acesta ar fi căzut de sub vehicul, fiind grav rănit, apoi survenind decesul.

Urmăriți Impact.ro și pe