A pus o rolă de hârtie în frigider. O să vrei să faci şi tu asta, e clar!

Iancu Andreea, Andrei Dumitrescu 23.02.2022, 08:55
A pus o rolă de hârtie în frigider. O să vrei să faci şi tu asta, e clar!

Există o mulțime de trucuri neașteptate, dezvăluite pe internet, care reușesc să schimbe complet modul în care ne organizăm viața. O astfel de metodă ingenioasă este și ideea conform căreia o rolă de hârtie așezată în frigider poate să aducă beneficii nebănuite.

Truc inedit, cu o rolă de hârtie în frigider. Motivul pentru care trebuie să aplici această metodă

Depozitarea mâncărurilor în frigider este un obicei pe care cu toții îl considerăm banal. Însă nimeni nu se aștepta ca rola de hârtie igienică, utilizată în orice baie, poate să aibă o utilitate inedită în frigider. Această metodă este importantă atunci când te confrunți cu unele neplăceri. Pentru că adesea, în frigider se pot întâmpla unele accidente, poți să previi totul cu o simplă rolă de hârtie.

Peretele din spate al aparatului frigorific este uneori acoperit cu un strat de gheață sau picături de apă, astfel că acest lucru duce la înghețarea produselor alimentare. Chiar dacă acest inconvenient are loc în special în cazul frigiderelor mai vechi, se poate întâmpla și în cazul electrocasnicelor noi. De aceea, un truc dezvăluit pe internet poate să schimbe această situație, iar hârtia igienică este extrem de utilă.

Truc inedit, cu o rolă de hârtie în frigider
La ce folosește rola de hârtie în frigider

Cum să utilizezi hârtia igienică în frigider

De cele mai multe ori, mulți depozitează incorect alimentele în frigider. Astfel, recipientele de plastic sau pungile duc la alterarea produselor, care capătă un strat de mucegai. În plus, unele dintre ele, lăsate pentru prea mult timp în frigider pot duce la apariția mirosurilor neplăcute. Totuși, aceste probleme pot fi rezolvate cu un simplu sul de hârtie igienică. Aceasta are o structură poroasă și moale și va absorbi mirosurile neplăcute și umezeala, care afectează alimentele și le alterează.

Încearcă, așadar, să așezi o rolă de hârtie pe un raft al frigiderului și așteaptă rezultatul câteva zile. Vei descoperi că sulul va fi umed, iar peretele din spatele frigiderului nu va mai prezenta picături de apă. Totodată, nici produsele alimentare depozitate în interior nu vor mai fi înghețate ca înainte, iar mirosurile neplăcute sunt eliminate.

Pe de altă parte, o rolă de hârtie igienică poate fi așezată nu doar pe rafturile frigiderului, ci și în sertarul pentru legume. În acest mod, legumele nu se vor mai umezi și deci își vor păstra prospețimea pentru mai mult timp. Însă, un aspect extrem de important este să nu omiți să schimbi rola de hârtie frecvent, după ce observi că prima s-a umezit. În cazul în care uiți, vei descoperi că aceasta s-a dezintegrat din cauza umezelii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...