A pus o coajă de banană sub carne înainte de a o băga la cuptor. Ce s-a întâmplat apoi e de necrezut

Badea Violeta 06.01.2022, 08:43
A pus o coajă de banană sub carne înainte de a o băga la cuptor. Ce s-a întâmplat apoi e de necrezut

Toți știm că bananele sunt delicioase, sănătoase și au devenit extrem de populare în toată lumea, dar majoritatea dintre noi aruncăm cojile acestor fructe, fără să știm de beneficiile acestora și întrebuințările lor. Află din rândurile de mai jos ce se întâmplă dacă pui o coajă de banană sub carne înainte de a o băga la cuptor. O să rămâi uimit de rezultat!

Ce se întâmplă dacă așezi o coajă de banană sub carne

Vrei să te bucuri de gustul unei fripturi fragede, suculente și gustoase? Ei bine, noi îți dezvăluim un truc la care nu te-ai fi gândit niciodată.

Tot ceea ce trebuie să faci este să pui o coajă de banană sub carne înainte de a o băga la cuptor, astfel vei obține o friptură mai delcioasă și mai fragedă.

Coaja de banană are capacitatea de a oferi o aromă aparte și gustoasă cărnii. Poți găsi, de asemenea, foarte multe rețete pentru coaja de banană pe internet.

De exemplu, coji de banane murate în rom. Pentru a pregăti acest lucru trebuie să tai câteva fâșii fine pe care să le așezi într-un pahar, apoi să torni rom deasupra lor. A doua zi poți condimenta anumite feluri de mâncare sau prăjituri cu aroma dulce pe care ai obținut-o.

Coji de banana
Coji de banana

Ce mai poți face cu coaja de la banană

  • Curăță pantofii

Pantofii tăi preferați și-au pierdut strălucirea de altădată? Ei bine, noi am descoperit un truc care te poate ajuta. Tot ceea ce trebuie să faci este să freci suprafața acestora cu o coajă de banană, astfel îi vei face să strălucească imediat.

  • Curăță bijuteriile de argint

Coaja de la banană te poate ajuta să-ți cureți și bijuteriile preferate de argint. Lustruiește-ți berceii, inelele sau lănțișoarele până strălucesc.

  • Îngrășământ pentru plante verzi

Surprinzător sau nu, coaja de banană este și un important îngrășământ natural pentru plantele verzi. Tot ceea ce trebuie să faci este să le pui într-un borcan de sticlă și să adaugi apă. Apoi așează în acel borcan plantele acvatice.

  • Purifică apa

Potrivit anumitor studii, coaja de la banană poate absoarbe toxinele din râurile contaminate cu metale grele.

  • Atrage fluturii

Nu trebuie să te îngrijorezi dacă fluturii ți-au invadat grădina, fiindcă cojile de banane te pot ajuta să scapi de ei. Tot ceea ce trebuie să faci este să împrăștii câteva bucățele de coji de banane și fluturii vor fi atrași de mirosul lor dulceag.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...