Un britanic, moment de panică după ce a cumpărat banane de la magazin. ”Oamenii trebuie să aibă grijă”

Ana Anitoiu, Adrian Dumitru 13.11.2021, 23:34
Un britanic, moment de panică după ce a cumpărat banane de la magazin. ”Oamenii trebuie să aibă grijă”

Un britanic a avut parte de un moment de panică după ce și-a cumpărat banane de la un magazin. Bărbatul a povestit ce a găsit în punga cu fructe și le-a transmis oamenilor să aibă grijă atunci când își fac cumpărăturile.

Ce a găsit britanicul în punga cu banane

When Joe Stein, un șofer de taxi în vârstă de 37 de ani din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, și-a făcut cumpărăturile la Sainsbury’s, iar când a ajuns acasă și a deschis o pungă cu banane a intrat în panică.

Bărbatul a găsit un păianjen de cinci centimetri care atârna de fructe. Speriat, l-a aruncat la gunoi, dar după ce s-a calmat l-a analizat. Britanicul susține că insecta semăna cu un păianjen călător brazilian ce au fost numit de Cartea Recordurilor ”cel mai veninos păianjen”. Mușcătura sa poate fi mortală pentru oameni.

”Am deschis punga, toate bune, am întors bananele și am văzut acea masă întunecată uriașă atârnând de fructe. Era un păianjen și a început să miște, așa că am strigat la prietena mea să nu intre în bucătărie. Apoi am aruncat tot la coșul de gunoi.

Apoi am golit punga într-o cutie de plastic. Imediat ce păianjenul a căzut, am pus capacul și mi-am dat seama că nu mișca. Am căutat pe Google și arată 99% ca un păianjen călător brazilian.

A fost puțin șocant. Firește că am fost șocat, la fel și prietena mea. Din fericire, cred că era mort, dar am intrat în panică. Vreau ca oamenii să fie conștienți că trebuie să aibă grijă”, a spus șoferul de taxi.

Un britanic, moment de panica dupa ce a cumparat banane de la magazin. ”Oamenii trebuie sa aiba grija”
Britanicul a descoperit un paianjen in punga cu banane

Ce au făcut britanicul și iubita lui după descoperire

Cel mai veninos păianjen trăiește în America de Sud și se găsește adesea în bananieri. De aceea, se mai numește și ”păianjenul bananelor”. Cealaltă denumire, de ”păianjenul călător”, i-a fost dată deoarece are obiceiul de a se plimba pe pământ, în junglă, în căutare de hrană. Veninul lor este toxic pentru sistemul nervos și provoacă printre altele aritmie.

Potrivit Daily Mail, șoferul de taxi și iubita lui, o asistentă medicală în vârstă de 39 de ani care lucrează în psihiatrie, au contactat Sainsbury’s, iar reprezentanții companiei le-au cerut să le trimită păianjenul pentru mai multe investigații. Deși au aruncat bananele, cei doi au păstrat păianjenul învelit în plastic, în afara locuinței.

”Ținem legătura cu acest client și i-am cerut scuze pentru incident. Astfel de cazuri sunt extrem de rare și avem măsuri ce se iau pentru ca ele să fie prevenite”, a transmis un purtător de cuvânt al companiei Sainsbury’s.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...