EXCLUSIV

A primit urări de la Ion Țiriac, dar a petrecut cu fostul soț. Irina Deleanu: ”Acum ne înțelegem foarte bine”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 17.11.2021, 17:53

Fosta campioană de gimnastică ritmică, Irina Deleanu, despre care s-a spus că ar fi avut o relație cu Ion Țiriac, și-a sărbătorit ieri fiica, Antonia, cu ocazia zilei sale de naștere.

La petrecerea care a avut loc la domiciliul acesteia, nu a participat și fostul tenisman, despre care Irina ne spunea că a încercat să-i ajute copila, care suferă de diabet și e dependentă de insulină. Și care ieri, potrivit mărturisirilor fostei sportive, „și-a făcut mai multă insulină ca să poată mânca tort”

”Domnul Țiriac, cu care am o relație bazată pe respect, m-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate.

A încercat și la Houston, și la Geneva și la renumitul Institut de diabet din Stuttgart să se găsească o soluție pentru a nu mai face insulină, dar răspunsul a fost același. Diagnosticul este confirmat, și nu există alte tratamente. Tot ce mănâncă e cântărit, glicemia mereu măsurată”, declara Irina Deleanu pentru playsport.ro.

Party la domiciliu

Printre cei pezenți s-a numărat însă și Șerban Pop, fostul șef de la ANAF, nimeni altul decât tatăl sărbătoritei, cu care Irina a fost căsătorită timp de aproximativ doi ani.

”Am petrecut în familie, cu tati, cu prietenele de la gimnastică, printre care și cele două americance pe care le avem în pregătire. A primit un gadget, pe care și-l dorea demult”, a povestit fosta sportivă pentru impact.ro. Cât despre fostul soț, alături de care a trăit o dragoste cu năbădăi, Irina ne-a spus că în prezent se înțeleg foarte bine.

irina deleanu si fostul sot
irina deleanu si fostul sot

Idilă ca-n… telenovele

Irina, care mai fusese căsătorită încă de tânără, cu tatăl băiatului său, David, a început relația cu Șerban Pop în anul 2001, iar in 2004 cei doi au decis să-și unească destinele.

Cu trei zile însă înainte de căsătoria civilă, Irina a aflat că viitorul soț tocmai devenise tatăl unui copil dintr-o altă relație avută în paralel. A anulat nunta, iar după despărțire, Irina se plângea că ex-iubitul este un obsedat care o hărțuiește cu telefoane și care îi amenința fiul, David!

În ciuda celor întâmplate, cei doi s-au împăcat și în mare secret, și-au unit destinele. S-au despărțit însă în anul 2007, iar dupa divorț, Irina a adus-o pe lume pe Antonia.

Cine e fostul soț al Irinei

Şerban Pop a fost numit în fruntea ANAF în aprilie 2012, iar în 2018 a fost eliberat din închisoare, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus suspendarea executării pedepsei în dosarul în care acesta a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru trafic de influenţă.

Care a fost cel mai frumos cadou primit de ziua sa

Cu doar câteva zile înainte, Irina și-a aniversat, la rându-i, ziua sa de naștere. A primit o mulțime de mesaje, inclusiv de la Ion Țiriac, despre care spune că nu l-a mai văzut de ceva timp.

Cea mai frumoasă surpriză i-a făcut-o însă fiul său, David. ”Cel mai frmos cadou a fost de la fiul meu, care acum e angajat la bursă, a început să facă mai mulți bănuți și mi-a cumpărat geantă roșie.

Mi-a zis că ăsta era visul lui.  Am avut emoții să constat că am un copil care să-mi cumpere un asemenea cadou. În rest, m-au sărbătorit frumos colegele de la ritmică, eram la competiție. Au avut grijă să mă facă să mă simt bine și le mulțumesc pentru asta”, ne-a mai spus fosta gimnastă.

Ce i-a promis Țiriac

Cât despre promisiunea lui Ion Țiriac, potrivit căreia în cadrul proiectului său de la Otopeni, o să facă o sală destinată exclusiv gimnasticii ritmice, Irina a adăugat: ”Proiectul merge înainte, urmează să primească aprobările, iar în doi ani va fi gata. Vrea să-și facă și o asociație sportivă cu câteva secții, de performanță”.

Urmăriți Impact.ro și pe