A plecat chiar aseară de la PRO TV. Dezamăgire mare pentru fanii emisiunii

Ana Anitoiu 17.10.2020, 15:49

O vedetă a plecat chiar aseară de la PRO TV și a făcut declarații emoționante. Despărțirea a fost o dezamăgire mare pentru fanii emisiunii la care apărea ea.

Ce vedetă a plecat de la PRO TV

În ediția de vineri seară a emisiunii ”Masked Singer România”, în urma duelurilor dintre Panda, Leoaica și Vulpoi versus Iepurele, Căpcăun și Corb, Panda și Iepurele au trăit emoțiile deciziei finale.

În cele din urmă, după ce publicul și detectivii au votat, masca ce a adunat cele mai puține voturi a trebuit să-și dezvăluie adevărata identitate.

Iepurele a fost cel care a trebuit să își dea jos masca și să părăsească show-ul. Sub această mască s-a ascuns cântăreața Alexandra Stan, așa cum au ghicit Inna și Horia Brenciu.

A plecat chiar aseară de la PRO TV. Dezamăgire mare pentru fanii emisiunii
A plecat chiar aseară de la PRO TV. Dezamăgire mare pentru fanii emisiunii

Ce a spus Alexandra Stan după ce a fost demascată

După ce și-a dat jos masca, la ”Masked Singer România”, Alexandra Stan a spus că a păstrat secretul, pentru acest show, chiar și față de familia și prietenii ei.

”Fiind cântăreață știu ce înseamnă să fii în lumina reflectoarelor, să ai coregrafii, să dansezi, dar niciodată nu am știut ce înseamnă ca oamenii să te aprecieze doar prin prisma show-ului și nu neaparat a felului în care arăți.

Mi-am dorit foarte mult să văd reacția oamenilor și asta a fost scopul participării mele în emisiune. A fost o manifestare de forțe la Masked Singer România și chiar mi-a făcut mare plăcere. O să-mi fie dor!

Mi-a plăcut foarte mult toată secretomania, faptul că nu știe nimeni, nici familia mea n-a știut, nici prietenii mei n-au știut, nici nepoții. Probabil că ei sunt cei mai uimiți și fericiți văzându-mă acum. A fost foarte greu pentru mine să țin ascuns pentru că eu nu sunt o persoană secretoasă”, a spus aceasta imediat după demascare.

Potrivit ProTV, show-ul ”Masked Singer România” a fost lider de audiență la nivel comercial. A înregistrat 6.8 puncte de rating și 21.1% cotă de piață. Televiziunea de pe al doilea loc în clasament a avut 6 puncte de rating și 18.4% share. La nivelul întregii țări, emisiunea a fost urmărită de aproape 1.3 milioane de telespectatori.

Săptămâna viitoare, vineri, de la ora 20:30, la show-ul ”Masked Singer România” de la Pro TV se vor duela Căpcăunul, Leoaica, Corbul, Vulpoiul și Panda, pentru a-și câștiga un loc în marea finală și pentru șansa la trofeul ce va desemna cea mai iubită mască.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...