Alexandra Stan s-a filmat în ipostaze intime, alături de o prietenă!

Andrei Cezar 13.05.2020, 14:51
Alexandra Stan s-a filmat în ipostaze intime, alături de o prietenă!

Imagini incendiare cu Alexandra Stan la malul mării. Vedeta a făcut un selfi-video în care apare alături de o prientenă în timp ce fac plajă topless.

Alexandra Stan, ipostaze intime, alături de o prietenă, pe plajă

Alexandra Stan și Adriana Rusu, cântăreața ce a devenit celebră în urma colaborării cu băieții de B.U.G. Mafia pentru piesa ”Noi doi”, sunt prietene foarte bune. Ele și-au obișnuit fanii cu fotografii în care apar amândouă în diferite ipostaze, însă de această dată au arătat cât de apropiată este relația lor.

Marea, soarele și nisipul fin le-au aparținut în totalitate. Singure pe o plajă au profitat din plin de faptul că erau departe de ochii curioșilor și s-au dezbrăcat de inhibiții. Cele două artiste și-au dat sutienul jos și au rămas doar în bikini, prilej numai bun pentru un bronz uniform.

Cele două bune prietene au făcut și câteva filmulețe pe care le-au postat mai apoi, sub formă de story, pe paginaile lor de socializare.

Alexandra Stan s-a filmat în ipostaze intime, alături de o prietenă!
Alexandra Stan s-a filmat în ipostaze intime, alături de o prietenă!

Alexandra Stan, în chiloți ”invizibili”

Alexandra Stan are obiceiul să își delecteaze fanii cu astfel de imagini provocatoare.

La sfârșitul lunii martie artista a postat un videoclip în care dansa lasciv, fără lenjerie intimă. Singurul obiect vestimentar pe care îl purta era un tricou care îi acoperea formele, însă doar în partea de sus a corpului. Imaginile provocatoare au aprins imaginația fanilor, care s-au uitat în număr foarte mare la filmmulețul postat de vedetă.

Însă nu toți internauții au privit cu ochi buni imaginle respective. Unii dintre ei au apostrofat-o transmițându-i mesaje dure.

„Serios , chiar așa ai ajuns să faci , nerușinato”

„Exagerezi! De la mine un unfollow. Ești o nesimțită”

„Alexandra, erai în top și te iubeam foarte mult, acum îmi pare rău, dar ai decăzut foarte mult. Ce trist”, sunt doar câteva dintre comentariile negative la adresa artistei.

Și pentru că ține la părerea fanilor ei, cântăreața a încercat să-i liniștească.

„Chiloții mei sunt roz, dar voi nu-i puteți vedea. Nu sunt goală, calmați-vă”, a scris Alexandra Stan în dreptul clipului.

Urmăriți Impact.ro și pe