A apărut imaginea cu Simona Halep de dinaintea testul antidoping. Unde a fost surprinsă alături de Patrick Mouratoglou

Andrei Simion 15.12.2022, 09:58

A apărut o imagine cu Simona Halep de dinaintea testul antidoping în urma căruia a fost suspendată temporar din tenis. Iată unde a fost surprinsă campioana alături de antrenorul francez Patrick Mouratoglou.

Unde au fost Simona Halep și Patrick Mouratoglou înainte de testul antidoping

Cu doar câteva zile înainte de turneul de la US Open 2022 și de testul anti-doping, Simona Halep a fost fotografiată alături de Patrick Mouratoglou, la o sesiune de cumpărături de haine și suvenire la New York. Amândoi au fost surprinși cu zâmbetul pe buze. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile!

Până acum se știa că Simona Halep a ieșit la plimbare prin New York doar cu fostul său soț, Toni Iuruc, de care a divorțat cu puțin timp înainte de a face cununia religioasă și o petrecere de nuntă.

Vesti bune despre Simona Halep
Simona Halep

Avocații Simonei Halep: A fost sabotată neintenționat

Avocații români și francezi ai Simonei Halep susțin că sportiva nu este vinovată pentru rezultatul pozitiv al testului anti-doping în urma căruia a fost descoperită în organismul ei substanța Roxadustat. Aceștia au precizat că jucătoarea de tenis a fost sabotată neintenționat.

„O altă persoană a recunoscut că nu știa sau nu bănuia și nu ar fi putut, în mod rezonabil, să știe sau să bănuiască deloc că a manipulat, involuntar, produse contaminate cu Evrenzo (a cărui substanță activă este Roxadustat) ingerate de Simona Halep, în contradicție cu dovezile de mare precauție ale sportivei”, este baza demonstrației prin care avocații Simonei Halep susțin apărarea prin probe furnizate de cea mai cunoscută agenție cu servicii de laborator din Franța.

Roxadustat a ajuns pe lista substanțelor interzise în anul 2017, cu denumirea internațională a FG-459. În România nu se găsește, dar este vândut în Europa, dar numai pe baza prescripției medicale a unui doctor cu experiență în tratarea anemiei cauzată de insuficiență renală cronică.

Urmăriți Impact.ro și pe