A amestecat un ou cu lămâie și miere, apoi și-a pus masca pe față. Trucul care te face să nu te mai recunoști în oglindă

Cătălina Burghelea 02.11.2021, 12:27
A amestecat un ou cu lămâie și miere, apoi și-a pus masca pe față. Trucul care te face să nu te mai recunoști în oglindă

Oul, mierea și lămâia sunt ingrediente nelipsite din bucătărie. Cu ele poți să faci cele mai delicioase rețete sau le poți încorpora în soluțiile de curățare pentru casă. Oricum ar fi, ingredientele naturale nu trebuie să-ți lipsească atunci când vrei să mănânci ceva bun sau vrei să nu mai apelezi la produsele chimice din comerț. Însă, ce ai spune de o mască pentru față cu ou, miere și lămâie? Rezultatul va fi mai mult decât o încântare.

Oul, mierea și lămâia nu trebuie să-ți lipsească din casă

Oul este adesea folosit în prăjiturile noastre, la fel și mierea sau lămâia. Excelente sunt aceste trei ingrediente și în măștile de față. Tenul tău va fi răsfățat datorită lor, iar tu nu te vei mai recunoaște în oglindă. Practic, poți spune adio tratamentelor faciale costisitoare.

Masca facială cu ouă este potrivită pentru orice tip de ten. Dacă adaugi miere și lămâie, rețeta ta devine un adevărat „scut” pentru ten împotriva frigului de afară.

Ingrediente perfecte pentru rețete, curățenie și ten

„Mama Natură” ne-a oferit un număr mare de produse utile nu doar pentru uz intern, ci și extern. Spre exemplu, mulți oameni știu că ouăle sunt bune ochiuri sau omletă, dar puțini au habar că ouăle crude sunt excelente pentru piele. Iată cum îți poți înfrumuseța tenul cu ou.

Pentru pielea grasă, ai nevoie de un albuș de ou, 50 grame de miere și aceeași cantitate de suc de lămâie. Tenul uscat are nevoie de o mască dintr-un gălbenuș de ou, 50 grame de miere și 7 picături de suc de lămâie. În ceea ce privește pielea mixtă, îți trebuie un ou întreg de găină, 20 grame de suc de lămâie, 40 grame de miere. Omogenizează bine ingredientele. În cazul tenului îmbătrânit, amestecă gălbenușul unui ou de găină cu 50 grame de miere, 20 grame de suc de lămâie și 50 grame de făină de ovăz.

Ce se întâmplă dacă amesteci un ou cu miere și lămâie

Sparge un ou și bate-l bine. Adaugă mierea, amestecă bine, apoi pune și sucul de lămâie în mască, chiar la sfârșit. Omogenizează bine ingredientele. Pentru ca masca facială cu ou să aibă rezultatul dorit, respectă cu sfințenie aceste reguli: Alege ouă de găină proaspete. Folosește miere naturală, lichidă. Aplică pasta imediat după preparare. Înarmată fiind cu instrucțiunile și cunoscând toate secretele preparării acestei măști de față, mergi mai departe și aplic-o pe ten.

Pași de urmat, pentru rezultate fabuloase

Ce mai trebuie să faci este să fii foarte atentă să respecți acești pași: Spală-ți bine fața cu un produs de curățare. Dacă îl aplici pe tenul gras, mai întâi stai cu fața într-o baie de aburi. Aplică masca facială cu o perie specială sau cu mâinile curate. Așază-te în pat, în poziție orizontală, și odihnește-te timp de 15-20 de minute. În acest timp nu vorbi cu nimeni.

Efectul este garantat

Odată pusă masca pe față, așteaptă până când se usucă complet, abia apoi te poți clăti cu apă rece. Îndepărtează pasta rămasă cu un prosop sau cu un prosop de hârtie. Aplică crema de față și uită-te în oglindă. Vei observa că ai tenul mai luminos, curat și întinerit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...