A adăugat 5 grame din acest ingredient în cafea. O să vrei să faci şi tu asta în fiecare dimineaţă

Badea Violeta 11.03.2022, 13:02
A adăugat 5 grame din acest ingredient în cafea. O să vrei să faci şi tu asta în fiecare dimineaţă

Nimic nu se compară cu o cafea aromată și delicioasă de care să te bucuri doar tu dis-de-dimineață. Din fericire, dragostea pentru această băutură magică și curiozitatea insațiabilă i-au determinat pe specialiști să găsesc o rețetă nemaipomenită de cafea. Trebuie să adaugi doar 5 grame din acest ingredient și vei avea parte de un adevărat deliciu. Iată secretul!

Secretul preparării cafelei perfecte. Ce ingredient trebuie să adaugi

Te-ai întrebat vreodată de ce cafeaua ta nu iese la fel de bună ca cea pe care o servești la restaurant? Ei bine, află că ea nu are gustul pe care îl are din cauza pregătirii baristelor și nici pentru că ele prepară cafeaua folosind un echipament extrem de costisitor.

Secretul este cât se poate de simplu și ai nevoie doar de un singur ingredient, pe care, mai mult ca sigur, îl ai deja în casă. Noi îți vom dezvălui cum poți prepara o cafea delicioasă, fără prea mult efort. Tot ceea ce trebuie să faci este să adaugi cinci grame de unt în băutură.

Astfel, cafeaua se va umple de arome. De asemenea, acest ingredient îi oferă o consitență aparte cafelei, o face mai cremoasă, dar aduce și un aport de nutrienți. Pentru a o prepara nu ai nevoie de un aparat de espresso, ci doar de un simplu aparat de cafea și un blender.

Reteta de cafea cu unt
Reteta de cafea cu unt

Rețetă de cafea cu unt

Ingrediente:

  • cinci grame de unt
  • 15 mililitri de ulei de cocos
  • 500 de mililitri de cafea deja preparată
  • sirop de agave sau zahăr, după gust

Mod de preparare:

Într-un blender, adaugă cele cinci grame de unt, uleiul de cocos și cafeaua. Mixează-le foarte bine până când observi că deasupra începe să se formeze un strat de spumă, ca în cazul unei cafele latte.

Ulterior, toarnă băutura obținută în cana preferată și îndulceste-o, după gust. Cafeaua cu unt se servește caldă. Spor la treabă!

Această băutără extrem de delcioasă îți va oferi energia necesară pentru a duce la bun sfârşit toate acţiunile tale din ziua în curs.

Această cafea este sățioasă, chiar dacă la prima vedere nu pare. De asemenea, textura ei este extrem de cremoasă și catifelată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...