Ștefan Bănică, declarații inedite despre începutul carierei sale: „M-au adus imediat cu picioarele pe pământ”

Andreea Bisinicu 23.10.2020, 14:06
Ștefan Bănică, declarații inedite despre începutul carierei sale: „M-au adus imediat cu picioarele pe pământ”

Ștefan Bănică, declarații inedite despre începutul carierei sale: „M-au adus imediat cu picioarele pe pământ”. Despre cine este vorba? Juratul de la X Factor România face dezvăluiri.

Ștefan Bănică, declarații inedite despre începutul carierei sale: „M-au adus imediat cu picioarele pe pământ”

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Cu zeci de albume la activ, o carieră impresionantă și o familie împlinită, rockstarul are tot ce își poate dori de la viață.

Mai mult de atât, solistul a decis să-și împartă din cunoștiințele muzicale cu generațiile tinere. Face parte din juriul „X Factor România” de câțiva ani. În prezent, Ștefan Bănică este căsătorit cu artista Lavinia Pârva. Cei doi au și un băiețel împreună, pe nume Alexandru.

Cariera a bifat-o. Familia a bifat-o. Milioanele de fani i-a bifat. Dar mai ții minte cum a devenit Ștefan Bănică cunoscut? Într-un interviu acordat revistei VIVA, actorul și-a pus sufletul pe tavă și a povestit cum și-a făcut loc în lumea showbizului românesc.

„Probabil că faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani și m-a împăunat un pic, mai ales după «Liceenii», dar am avut marele noroc de a-i avea lângă mine pe tatăl meu și apoi pe profesorul meu de actorie Ion Cojar, care m-au adus imediat cu picioarele pe pământ. Care m-au învățat că această profesie a noastră se învață până mori. Și așa e…”, a spus Ștefan Bănică pentru VIVA.

Stefan Banica este unul dintre cei mai mari si iubiti artisti ai Romaniei
Stefan Banica este unul dintre cei mai mari si iubiti artisti ai Romaniei

Care este cea mai mare dorință a lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică, declarații inedite despre începutul carierei sale. Are o voce minunată și o prezență scenică electrizantă, care umple, an de an, sălile de spectacol din București. Ștefan Bănică este, însă, un artist complet. Nu doar cântă, dar este și un actor foarte bun.

Pe lângă celebrul rol din trilogia „Liceenii”, actorul a jucat în numeroase piese de teatru și pelicule, dintre care amintim „Templu Tăcerii”, „O viață minuntă” și „Ho ho ho”. Anul trecut, Ștefan Bănică a fost protagonistul unui serial de comedie, „Liber ca pasărea cerului”, care a fost difuzat pe Antena 1.

„Aș vrea să fac un film de lungmetraj cu un regizor cu care să rezonez și care să mă scoată din ale mele, să mă ducă spre un personaj cu care nu m-am mai întâlnit până acum. Sper să se întâmple. De asemenea, mai vreau să înregistrez un material discografic doar pentru mine și trupa mea, cu muzica mea așa cum o simt eu azi, fără nicio dorință de a plăcea cuiva, de a fi pe radio, de a mă încadra în a fi “la modă ca stil și ca sound (deși n-am fost niciodată). Sună ciudat, nu? Cred că, după 16 albume de autor, în coproducție cu case de discuri, al 17-lea poate să fie așa”, a completat artistul pentru VIVA.

Urmăriți Impact.ro și pe