Ștefan Bănică, declarație neașteptată despre soția sa, Lavinia. Cum se înțelege artista cu Radu şi Violeta

Andreea Bisinicu 06.10.2020, 14:48
Ștefan Bănică, declarație neașteptată despre soția sa, Lavinia. Cum se înțelege artista cu Radu şi Violeta

Ştefan Bănică, juratul emisiunii „X Factor Românoa” a vorbit cu bucurie și emoție, într-un interviu recent, despre relaţia copiilor săi cu Lavinia Pârva, actuala sa soție. Artistul a povestit şi despre mezinul familiei, Alexandru, care are un an și ce a făcut în lunile de izolare.

Cum se înțelege Lavinia Pârva cu Radu și Violeta, copiii cei mari ai lui Bănică

Ştefan Bănică se poate considera un bărbat norocos! Are carismă, eleganță, este chipeș, are o carieră strălucitoare și o familie împlinită. Recent, artistul a vorbit despre Radu şi Violeta, copiii pe care-i are din relaţiile anterioare și despre micuțul Alexandru, copilul pe care i l-a dăruit actuala lui soție, Lavinia Pârva.

Un lucru e cert! Dacă pentru cei mai mulți dintre români pandemia a reprezentat o corvoadă, cu statul în case, pentru Ștefan Bănică izolarea a fost un prilej de a petrece mai mult timp cu familia sa, cu frumoasa lui soție și micuțul Alexandru, fiul său în vârstă de numai un anișor.

Ștefan Bănică, alături de copiii lui Radu și Violeta
Ștefan Bănică, alături de copiii lui Radu și Violeta

 „Pandemia mi-a dăruit timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face! Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Şi atunci, probabil, sunt mai relaxat. Aşa că nu ştiu dacă e vorba de experienţă sau de înţelegere a lucrurilor. Este un pitic cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creşterea lui”, a declarat Ştefan Bănică pentru revista Viva.

Lavinia Pârva este o mămică devotată

Și cum să nu te lauzi cu un asemenea tablou de familie? Nu numai că artistul are trei copii, pe care și i-a dorit dintotdeauna, dar spune, de asemenea, că relația dintre Lavinia Pârva și copii lui mai mari este una foarte bună și că la ei în casă domnesc pacea și armonia.

Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pârva
Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pârva

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Radu și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a completat artistul pentru Viva.

Mai mult, rockstarul autohton nu a uitat să precizeze ce mamă devotată și minunată este frumoasa lui nevastă. Deși nu l-au expus pe rețelele de socializare, deoarece vor să îl protejeze cât de mult se poate, Ștefan Bănică promite fanilor că mezinul familiei seamănă cu ambii părinți și că este un copil sănătos și fericit.

„Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un pitic cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui”,  a declarat juratul „X Factor România”.

 Ștefan Bănică speră să fie un părinte exemplar precum tatăl său

Nu e de mirare că este un tătic perfect! Artistul speră să aibă o relație la fel de frumoasă și apropiată cu ai lui copii, precum a fost legătura dintre el și tatăl său, regretatul actor Ștefan Bănică. Solistul a adăugat faptul că familia este cea mai importantă și întotdeauna își va susține copiii să facă ce își doresc în viață, să aleagă drumul pe care ei îl simt că este cel potrivit.

„Tatăl meu m-a influențat atât ca om, cât și în profesie. Nu pot să-i răspund care ar fi cel mai important sfat. Eu le spun copiilor mei, de fiecare dată, să creadă în ei, în ceea ce vor să facă, să nu uite că familia nu se schimbă niciodată. Iar profesia pe care și-o vor alege, oricare ar fi ea, le va da înapoi, stisfacții, exact cât timp și pasiune investesc în ea”, a mărturisit cântărețul, vizibil emoționat.

Urmăriți Impact.ro și pe