Cum s-a filmat Vulpița de la Acces Direct, după ce s-a aflat că este gravidă

Ana Anitoiu 17.10.2020, 09:43

Vulpița, care a devenit cunoscută în toată țara, după ce a apărut alături de soțul ei, Viorel Stegaru, la emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1, a publicat un clip cu ea, după ce s-a aflat că este gravidă.

Cum s-a filmat Vulpița, după ce s-a aflat că este gravidă

Vulpița a defilat pentru fanii ei, într-un clip pe care l-a publicat pe internet. Veronica Stegaru n-a avut nevoie de un podium pentru asta, ci doar de o mochetă verde.

Îmbrăcată cu o rochie scurtă, maro, asortată cu o pereche de sandale, Vulpița a defilat cu zâmbetul pe buze, către o cameră de filmat.

Cum s-a filmat Vulpița de la Acces Direct, după ce s-a aflat că este gravidă
Cum s-a filmat Vulpița de la Acces Direct, după ce s-a aflat că este gravidă

Vulpița urmează să devină pentru a doua oară mamă, anul viitor, în luna aprilie. Anterior, ea a publicat o imagine de la ecografie.

”DA. Sunt însărcinată și suntem foarte fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje”, a scris atunci Veronica Stegaru, e Instagram.

Cum arată viața cuplului Vulpița și Viorel Stegraru

Anterior, Vulpița și Viorel Stegaru au dezvăluit, la ”Acces Direct”, cum arată viața lor în prezent, de când nu mai apar constant la emisiune.

”Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni.

Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.

Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, a spus Viorel Stegaru, la ”Acces Direct”.

În ultima vreme, Vulpița a publicat câteva imagini cu fetița ei, pe rețelele de socializare, dar fără să îi arate fața. ”Fetița mea frumoasa. Sunt foarte fericită”, a scris ea în descrierea unei imagini.

Vezi și: Câți bani au câștigat Viorel și Vulpița, după 8 luni în care au apărut aproape zilnic la Acces Direct. Cum au fost primiți la întoarcerea acasă la Blăgești

La începutul acestei luni, Vulpița și Viorel Stegaru au fost filmați în Blăgești, într-o ipostază diferită față de cea în care au apărut la ”Acces Direct” și pe conturile de socializare.

Cei doi au fost surprinși în timp ce se plimbau cu o căruță, probabil pe drumul de la muncă până acasă sau invers. Vulpița și-a pus mâinile la ochi, în timp ce Viorel Stegaru a devenit agresiv față de persoana care îl filma, dintr-o mașină. Detalii, AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...