Câți bani au câștigat Viorel și Vulpița, după 8 luni în care au apărut aproape zilnic la Acces Direct. Cum au fost primiți la întoarcerea acasă la Blăgești

Stan Filon 11.09.2020, 17:23
Câți bani au câștigat Viorel și Vulpița, după 8 luni în care au apărut aproape zilnic la Acces Direct. Cum au fost primiți la întoarcerea acasă la Blăgești

Viorel și Vulpița au plecat din București și s-au întors în satul natal, Blăgești, cu tot cu salariul lor foarte consistent pe care l-au câștigat la Antena 1. Decizia de a pleca din Capitală nu le aparține nici celor doi, dar nici Antenei 1, care a cam pierdut cloșca cu puii de aur, deoarece celebrul cuplu făcea audiențe record.

S-a aflat câți bani au câștigat Viorel și Vulpița de la Antena 1

Cea care le-a băgat mințile în cap celor doi a fost mama lui Viorel, care a venit după ei la București pentru a-i lua acasă, deoarece nu mai poate avea grijă de copilul lor. Așadar Viorel și Vulița s-au văzut nevoiți să lase în urmă o adevărată carieră în televizune și să plece din nou la țară.

Viorel și Vulpița au fost un adevărat fenomen. Au apărut aproape în fiecare zi la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, unde și-au spus poveștile de viață, care nu au fost deloc puține. Cei doi soți au atras simpatia, dar și antipatia multor oameni.

S-a aflat câți bani au câștigat Viorel și Vulpița de la Antena 1
S-a aflat câți bani au câștigat Viorel și Vulpița de la Antena 1

Celebrul cuplu a plecat acasă pentru a avea grijă de fetița lor

Acum însă soții Stegaru au părăsit Acces Direct, emisiunea care i-a consacrat, pentru a avea grijă de copilul lor. Mirela Vaida a făcut anunțul că ei nu vor mai apărea la Acces Direct din cauza faptului că au plecat să aibă grijă de fetița lor, care suferă de dorul părinților.

O vecină de-a celebrului cuplu a mărturisit că Vulpița nu a fost primită tocmai bine de socrii ei, mai ales după scenele apărute pe Internet cu Vulpița în compania unui alt bărbat. Cu toate acestea, soacra ei i-a iertat pentru absența lor, mai ales că ar fi venit acasă cu un câștig semnificativ în urma apariției la TV și a melodiilor pe care le-au scos, alături de alți artiști cunoscuți.

„Au fost primiți bine, în mare parte, însă satul vorbește în continuare despre ei și despre ceea ce s-a întâmplat în București. Să afle toată țara că ai făcut sex cu un bărbat, când tu ești căsătorită, nu e de lăudat. S-au certat puțin atunci când au venit acasă, Ilinca le-a reproșat că ea este bătrână și nu mai poate să se ocupe de copilul lor, că trebuie să lase circul acolo unde l-au și găsit și să stea acasă, pentru copilul lor”, a completat vecina Vulpiței și a lui Viorel.

Cei doi nu au stat degeaba în București. Se pare că au primit salariu 2.000 de euro pe lună de la Antena 1, pentru emisiunile la care au participat. În plus, cei doi ar fi trebuit să aibă banii aproape întregi, deoarece au avut strictul necesar asigurat de Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...