Bărbatul Taur – ce vrea această zodie de la viață și ce puncte forte și slabe are

Emanuela Pană 13.10.2020, 09:21

Fiecare zodie are atât puncte tari, cât și puncte slabe, urăște anumite lucruri și le iubește pe altele. Află mai jos ce aspirații are bărbatul Taur, ce ar fi bine și ce nu să faci în preajma acestuia și care sunt calitățile și defectele lui. Chiar dacă pare interesat mai mult de propria bunăstare, dacă știi cum să te porți cu acest nativ, vei descoperi că nimic nu poate concura cu afecțiunea pe care ți-o poate oferi el. Mai multe detalii în continuare.

Bărbatul Taur – ce aspirații are de la viață

Plin de vigoare, încăpățânare și senzualitate, bărbatul Taur, guvernat de Venus – planeta dragostei și a frumuseții, speră la un univers perfect, la o soție atrăgătoare și fidelă, la copii ascultători și câțiva prieteni de nădejde.

Nativii Tauri sunt romantici incurabili, deși încearcă să ascundă cât pot de mult această trăsătură predominantă a lor. Ei se feresc să își arate sentimentele și spun foarte rar cele două cuvinte pe care vor să le audă toate femeile („Te iubesc!“), pentru că le este teamă să fie respinși sau trădați. Cu toate acestea, bărbatului născut sub acest semn zodiacal îi plac relațiile serioase, responsabile, pasionale și de lungă durată – nu cele de o noapte și în nici un caz flirturile.

Cu toate că pare mai mereu preocupat de propria bunăstare de cât a femeii cu care își împarte viața, atunci când își găsește partenera ideală, nimic nu va putea concura cu dragostea pe care o oferă bărbatul Taur. El familist, capabil de sentimente profunde, și va face tot ce-i stă în puteri pentru a-și construi o viață tihnită, lângă partenerul potrivit. Tocmai de aceea, partenera bărbatului Taur trebuie să se ferească să îi stârnească gelozia. Nativul Taur este foarte posesiv, iar de-a lungul vieții rămâne fidel unei singure iubiri, motiv pentru care are pretenții mari de la cea căreia îi încredințează inima.

Ce puncte tari și slabe are nativul Taur

Bărbatul Taur este conservator și nu se va schimba niciodată pentru nimeni și pentru nimic. El are nevoie să fie acceptat așa cum este, atât de iubită, cât și de prieteni, ba chiar tinde să le ceară celor din jur să își schimbe stilul de viață pentru a putea fi alături de el. Este indicat să nu îl contrazici, dacă o faci doar de dragul de a-l tachina. Va considera că încerci să îți bați joc de el și va racționa în consecință, fără regrete.

Află care sunt calitățile și defectele Bărbatului Taur
Află care sunt calitățile și defectele Bărbatului Taur

Acestui nativ îi plac ordine și curățenia și se enervează cumplit când vede ceva ce nu e la locul lui. De asemenea, el nu suportă hainele agățate, rupte sau nasturii lipsă. Cei născuți sub acest semn zodiacal urăsc persoanele certate cu apa și săpunul și pe cei ce nu folosesc deodorant.

Dacă nu ești o bucătăreasă desăvârșită ar fi bine să păstrezi pentru tine ceea ce ai gătit, pentru că riști să ai parte de o reacție neplăcută.

Revenind la punctele tari ale nativilor Tauri, aceștia adoră să vorbească în public (nu au trac de scenă), și caută să se înconjoare de persoane inteligente, pentru a putea lua parte la activități sau discuții care să le solicite creierul. Sunt extrem de activi și motivați, însă nu suportă să pui presiune pe ei să facă ceva.

Bărbatul Taur este familist și foarte grijuliu cu copii. Dacă acesta câștigă suficienți bani, cei mici vor fi mereu răsfățați și nu le va lipsi nimic.

Citește și: Horoscop – astrologie și vibrații. Uranus Retrograd în Taur aduce situații neprevăzute în cadrul relațiilor

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...