Horoscop – astrologie și vibrații. Uranus Retrograd în Taur aduce situații neprevăzute în cadrul relațiilor

Astrolog D. Mădă 14.09.2020, 14:00
Horoscop – astrologie și vibrații. Uranus Retrograd în Taur aduce situații neprevăzute în cadrul relațiilor

Și cum spune o vorbă din popor că “toamna se numără bobocii”, din punct de vedere astral se anunță o toamnă plină de evenimente, așa cum se promite și săptămâna aceasta. Pe parcursul acestei săptămâni, Soarele în Fecioară va face pe rând aspecte pozitive cu Pluton (14.09-16.09) și Saturn (17.09-19.09) în mers retrograd în Capricorn. Acest interval ne susține în a ne planifica și concentra asupra lucrurilor importante, punând accent pe organizare, practicitate și meticulozitate pentru îndeplinirea sarcinilor.

Horoscop – Venus în Leu și cum se resimt energiile în perioada 14 -19 septembrie

Tot în această săptămână sunt vizate și relațiile, prin prisma tranzitului planetei Venus în Leu care formează un aspect provocator cu Uranus retrograd în Taur (14.09-16.09). Acest aspect predispune la situații neprevăzute sau surprize în cadrul relațiilor (de orice natură). Energiile resimțite pot fi plăcute sau mai puțin plăcute. Acolo unde lucrurile se precipită, recomand să abordați problema cu mult calm și răbdare, evitați ideile fixe, ascultați și părerea celuilalt, doar așa poate fi restabilit echilibrul în cadrul relațiilor.

Recomand să acordați o atenție mare și asupra finanțelor (Venus), existând posibilitate ca anumite lucruri pe care le achiziționați acum să se dovedească ulterior nefolositoare. Gândiți-vă de două ori înainte de a cumpăra ceva. În data de 17.09.2020 are loc evenimentul de Lună Nouă în Fecioară, moment în care setam intenții noi, urmând să culegem roadele peste 6 luni, moment când se produce evenimentul de Lună Plină în Fecioară. Despre acest aspect voi reveni cu detalii într-un articol separat.

Jupiter în Capricorn în mers direct
Jupiter în Capricorn în mers direct

Jupiter în mers direct

Din 13.09.2020 planeta Jupiter și-a reluat mersul direct în Capricorn. Timp de 4 luni cât s-a aflat în mers retrograd ne-a pus un “pic” pe hold vis-s-vis de tot ce înseamnă abundență, expansiune și evoluție. În tot acest interval de timp am fost nevoiți să regândim ce înseamnă noțiunea de expansiune atât la nivel personal cât și social. În funcție de nivelul de evoluție personală al fiecăruia, această perioadă ne-a oferit șansa de a ne dezvolta o nouă filosofie asupra vieții și a propriului adevăr. Chiar dacă a fost o perioadă în care pe mulți dintre noi ne-a scos din propriul confort, odată cu intrarea în mers direct a lui Jupiter, tot ce am descoperit la nivel personal ne-a pregătit pentru următorul nivel.

Cu Jupiter în mers direct, urmează o perioadă în care ocaziile apărute pot genera evoluție și progres din punct de vedere filosofic și moralist.
Tranzitul lui Jupiter în Capricorn se încheie pe 19.12.2020, interval în care noua perspectivă asupra vieții ne oferă ocazia să recunoștem binecuvântările aduse de tranzitul retrograd. De reținut este faptul că tranzitul lui Jupiter prin semnul Capricorn (în cădere) înseamnă că evoluția și expansiunea nu vin tocmai ușor, ci după anumite reguli, principii, multă muncă și efort susținut.

Urmăriți Impact.ro și pe