Mesajul uimitor pe care l-a transmis Andreea Esca, după ce a votat. Vedeta PRO TV a venit însoțită de fiica ei

Andreea Bisinicu 27.09.2020, 11:51

Duminica, 27 septembrie, românii ies la vot pentru a-și alege primarii de oraș și reprezentanții de județ pentru următorii patru ani. Foarte multe persoane publice și-au făcut deja apariția, de dimineață, la secțiile de votare din țară. Andreea Esca, vedeta PRO TV, nu face excepție de la regulă.

Mesajul incredibil pe care l-a transmis Andreea Esca, după ce a votat

„Hai la vot!” pare să fie îndemnul tuturor persoanelor publice și vedetelor în acest weekend electoral. Dis de dimineață, Andreea Esca s-a prezentat la secția de votare, pentru a pune ștampila pe candidatul ales, la alegerile locale 2020.

Celebra știristă de la PRO TV a mers la vot, dar nu singură, ci alături de fiica ei. Alexia Eram a postat, recent, pe contul ei personal de Instagram, imagini care dovedesc că ea și cunoscuta ei mamă au fost să-și exercite dreptul la vot, pentru alegerile locale 2020.

 Alegeri locale 2020. Cum și-au făcut apariția Andreea Esca și fiica ei, Alexia, la vot
Alegeri locale 2020. Cum și-au făcut apariția Andreea Esca și fiica ei, Alexia, la vot

Atât Andreea Esca, cât și Alexia Eram au postat, spre bucuria fanilor, poze cu actele lor de indentitate, semn că au votat pentru alegerile locale 2020 și speră ca următorii și admiratorii lor să facă același lucru.

Prezentatoarea știrilor de pe PRO TV a împărtășit cu fanii o fotografie în care ține buletinul în dreptul unui panou imens, pe care este ilustrat un citat motivațional de-al lui Napoleon Bonaparte, care se potrivește perfect contextului.

„Buletin nou, obiceiuri vechi! VOTAT! În dicționarul meu, cuvântul imposibil nu există!”, a fost mesajul Andreei Esca.

Mesajul uimitor pe care l-a transmis Andreea Esca, după ce a votat. Vedeta PRO TV a venit însoțită de fiica ei
Mesajul uimitor pe care l-a transmis Andreea Esca, după ce a votat. Vedeta PRO TV a venit însoțită de fiica ei

Alexia Eram a împlinit 20 ani. Mesajul emoționant al mamei sale

Andreea Esca este o mamă tare mândră! Fiica sa, frumoasa Alexia Eram, a schimbat prefixul pe 31 august. În ziua în care a împlinit 20 ani, celebra jurnalistă i-a transmis un mesaj emoționant celei pe care, până de curând, o alinta „fetița mea”.

„Abia astăzi m-am panicat! Alexia împlinește 20 de ani! Deci e imposibil ca și eu să am tot 20. Și nici 34 nu pot să am, că nu am avut-o la 14 ani. Deci am mai mult de atât. Mai mult de atât înseamnă mult…Și da, știu încurajările de tipul nu contează vârsta din buletin, dar azi m-a izbit realitatea. Nu, desigur, această revelație târzie nu mă va face să cântăresc de două ori dacă să mă duc la vreun party, dar recunosc că m-a zguduit un pic. Acum nu știu cum să zic? Fata mea? Și cum să mă repozitionez față de fetița aceea zglobie cu ochi albaștri care mi-a schimbat universul când a venit pe lume?(…) Alexia Margot, astăzi, când împlinești 20 de ani, vreau să-ți multumesc pentru 20 de ani de fericire, împlinire, bucurii, aventuri, distracție, nervi, emoții, discuții, panici, proiecte, hohote de râs, de plâns, satisfacții, dezamăgiri, iubire!”, i-a transmis Andreea Esca fiicei sale.

Urmăriți Impact.ro și pe