Cum trebuia să o cheme pe Alexia Eram. Andreea Esca îi pregătise alt nume fetei

Rădulescu Valentin / 01.09.2020, 17:52
Cum trebuia să o cheme pe Alexia Eram. Andreea Esca îi pregătise alt nume fetei

Alexia Eram este iubită de foarte multă lume, atât pentru că este fiica cunoscutei prezentatoare Andreea Esca, dar și pentru că are o relație superbă cu Mario Fresh. Totodată, vedeta PRO TV a mărturisit de curând că numele ales pentru fiica ei ar fi fost altul la aceea vreme, dar decizia ei s-a schimbat. Ce nume îi pregătise Andreea Esca fiicei sale?

Cum trebuia să o cheme pe Alexia Eram

Prezentatoarea TV se poate declara o mamă împlinită, cu o carieră de succes și un soț care îi este mereu alături. După o perioadă în care Andreea a trecut printr-o serie de probleme legate de noul tip de virus, a dezvăluit mai multe detalii din viața sa personală. Potrivit acesteia, printre numele alese de Esca înainte de nașterea fiicei sale, se afla și Alună. Decizia ei însă s-a schimbat, așa că a ales numele de Alexia Margot.

„Când am ajuns la alegerea numelui, am trecut în revistă toate variantele care îmi plăcuseră de-a lungul timpului. Mi-am amintit chiar și de o vacanță la mare, cu părinții, când într-un restaurant o mama își striga fetița Aluna și eu am zis că așa o voi boteza pe fetița mea. Au mai fost pe lista: Ariadna, Adnana și Anais. Câștigătoare s-au declarat Alexia Margot. M-am gândit la Alexia, pentru că e fata lui Alex (Alexandre Eram, soțul Andreei Esca), și Margot, după bunica mea maternă pe care am adorat-o. Dar cine nu o iubea pe Tanti Margot? Câteodată chiar am impresia că Alexia îi seamănă la comportament. Bine, în zilele în care e blândă. Când începuse să vorbească și ne întâlneam cu cineva pe stradă, care m-a întreba cum o cheama, eu spuneam Alexia, și ea răspundea:“Mago”, a spus Andreea Esca, potrivit evz.ro.

Andreea Esca are o relație extraordinară cu fiica ei, Alexia Eram
Andreea Esca are o relație extraordinară cu fiica ei, Alexia Eram

Alexia Eram a împlinit 20 de ani, iar mama ei este tare bucuroasă

Fiica Andreei Esca a ajuns la vârsta de 20 de ani, iar vedeta Pro TV a mărturisit că este extrem de fericită, mai ales că a trecut prin multe alături de ea. În prezent Andreea Esca are doi copii, Alexia Eram și Aris Eram. Prezentatoarea a avut două sarcini ușoare, iar acum se bucură din plin de viața de familie.

„Alexia Margot, astăzi, când împlinești 20 de ani, vreau să-ți multumesc pentru 20 de ani de fericire, împlinire, bucurii, aventuri, distracție, nervi, emoții, discuții, panici, proiecte, hohote de râs, de plâns, satisfacții, dezamăgiri, iubire! Îți mulțumesc pentru cei 20 de ani alături de tine, montagne russe-ul meu preferat! Te iubesc și sunt aici pentru orice, oricând! Bine, știu că nu răspund la telefon tot timpul… Dar și tu suni într-una și vorbești muuuuuult”, a mai spus Andreea Esca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI