Îl recunoști? Simpaticul băiețel a devenit unul dintre cei mai populari artiști din România

Elena Avramescu 11.09.2020, 17:37

Unul dintre cei mai îndrăgiți și talentați artiști din România a postat, recent, o fotografie care a topit pe toată lumea. Este vorba despre o fotografie alb-negru, din copilărie, în care se poate vedea cum ține cu drag o chitară în brațe, fiind tot numai un zâmbet. Ghiciți despre cine este vorba?

Simpaticul băiețel a devenit unul dintre cei mai populari artiști din România

Ei bine, da, este vorba despre Florin Ristei, fiindcă acel zâmbet este inconfundabil, i-a rămas de când era copil și molipsește pe toată lumea cu el. Artistul a strâns rapid multe aprecieri la acea poză postată pe Instragram, fanii fiind cuceriți de veselia de care dădea dovadă încă de pe vremea când era doar un copil.

„Când chitara e și mai mare și mai bătrână :))” a scris Florin Ristei în descrierea pozei, iar fanii au comentat instant: „Același zâmbet larg, cu toți dinții! ?”, „??? Cat de dragut!, Zâmbetul e același!”, „Ce frumușel ești ?”, „De mic erai rânji.. ???”, „Băiețelul din poză nu-l recunosc, dar recunosc zâmbetul, care este neschimbat! ?”, „Hotarat pustiul, o sa fie bine! ?”, „Si dintii aceeasi???”, „Același zâmbet!?” sunt doar câteva dintre comentariile amuzante.

Simpaticul baietel a devenit unul dintre cei mai populari artisti din Romania
Florin Ristei pe platourile X Factor

Florin Ristei face parte din juriul show-ului X Factor

Pe lângă cariera muzicală, Florin Ristei este ocupat cu mai multe proiecte, printre care și X Factor, fiind în postura de jurat, după ce, în urmă cu șapte ani, a câștigat cel de-al treilea sezon al acestui show. Astfel că nu este de mirat că s-a întors în locul care i-a adus atâtea bucurii și satisfacții.

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei sunt jurații celui de-al nouălea sezon, Ristei și Loredana fiind cele mai noi nume din această ediție. Cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv online. Bineînțeles, nu puteau lipsi Răzvan Simion și Dani Oțil, care revin în calitate de prezentatori.

Florin Ristei (33 de ani), este într-o formă de invidiat și a dezvăluit că are o rutină care, cu un minim efort, reușește să îl ajute să se păstreze în formă. Însă nu toată lumea ar putea ține o dieta ca a lui.

”Sunt norocos că am o genetică ce îmi permite să nu fac eforturi pentru a mă menține în formă. Câteva flotări de dimineața, vreo 2-3 ture cu trotineta și multă, multă… înghețată după ora 22.00. Cam așa am rămas în formă!”, a spus Florin Ristei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...