Imagini cu familia lui Dan Ristei, fratele lui Florin Ristei de la Asia Express. Ce meserie are, de fapt

Diana Radu 03.04.2020, 11:40
Imagini cu familia lui Dan Ristei, fratele lui Florin Ristei de la Asia Express. Ce meserie are, de fapt

Fratele lui Florin Ristei, Dan a devenit cunoscut publiclui larg după ce aceștia au participat la emisiunea Asia Express, de pe Antena 1, unde au demonstrat cât de puternică poate fi o echipă formată din doi frați. Cu ce se ocupă Dan Ristei?

Cum arată familia lui Dan Ristei, fratele lui Florin Ristei de la Asia Express

Frații Ristei au spus adio competiției Asia Express după ce miercuri au fost eliminați din cursa pentru ultima șansă. Astfel, cei doi s-au întors acasă cu capul sus și mult mai încrezători, la familiile lor. Nu mulți știu acest aspect, dar Dan Ristei are o familie superbă. Soția sa este profesoară la un liceu din Galați, iar împreună au o fiică, pe nume Carla, în vârstă de doi ani. Toți trei locuiesc în Galați, acolo unde Dan are și o firmă de producție video.

Înainte de a-și deschide propria frimă de producție video, Dan Ristei a lucrat ca operator și editor la Antena 1 Galaţi şi Brăila. Iată cum arată familia lui Dan Ristei!

fratii ristei, asia express, familia lui dan, meserie
Dan Ristei alături de soția sa și de fiica lor, Carla. Sursă foto: Click

Așadar, este de înțeles că poate cea mai grea încercare de la Asia Express pentru fratele lui Florin a fost să stea atâta timp departe de familia sa. Însă, cei doi s-au mobilizat și au dat dovadă de o ambiție extraordinară. Chiar dacă între cei doi frați este o diferență de 11 ani, aceștia se înțeleg perfect, iar acest lucru s-a văzut și pe sticlă.

 „Lui Dan îi va fi greu, fiindcă stă departe de familie şi de pitica lui de doi ani, iar la mine va fi greu fără muzică. Dar iau o chitară sau o muzicuţă cu noi, să vă arăt cât de bine cântă şi fratele meu. În rest, ne vedem, sper, în finală”, spunea Florin înainte de a pleca în competiția din Filipine și Taiwan.

De asemenea, înainte de a pleca în Filipine, acolo unde s-a filmat Asia Express, Florin Ristei a spus că este îngrozit de gândul că va trebui să facă autostopul, deoarece este o fire prea timidă. Însă, competiția l-a schimbat și l-a făcut să facă lucruri pe care nu vredea că le va face vreodată.

Urmăriți Impact.ro și pe