Jador, anunț surpriză pentru fani. Artistul tocmai a semnat contractul cu Antena. Incredibil în ce ipostază va putea fi văzut

Stan Filon 20.08.2020, 10:07
Jador, anunț surpriză pentru fani. Artistul tocmai a semnat contractul cu Antena. Incredibil în ce ipostază va putea fi văzut

Jador se lansează și în televiziune! După succesul la care nici el nu se gândea în muzică, acum îndrăgitul cântăreț va avea propria sa emisiune după ce a semnat un contract cu Antena! Jador va apăre nu în una, ci în două emisiuni care se anunță de pe acum un real succes.

Jador se lansează în televiziune

Jador a devenit un adevărat fenomen. Succesul său a venit după ce a participat la emisiunea matrimonială de la Kanal D, Puterea Dragostei. Chiar dacă nu și-a găsit jumătatea la emisiunea respectivă, Jador a devenit foarte popular și a scos hit după hit.

Cântărețul a semnat recent un contract foarte important cu Antena, care îl va face și mai popular. Artistul nu va apărea în una, ci în două emisiuni TV. Prima emisiune va începe din toamnă și este mult cunoscutul show prezentat de Nea Mărin la Antena 1, iar vedeta va avea și un reality show la Antena Stars. În emisiunea lui Nea Mărin, Jador va fi alături de Ruby, Shift și Lino Golden.

Jador se lansează în televiziune
Jador se lansează în televiziune

Artistul va avea și un reality show la Antena Stars

Mai mult, artistul are o surpriză pentru fanii lui. Jador a anunțat că va avea un reality show la Antena Stars, iar acolo toată lumea va putea vedea ce face el de dimineața până seara.

”Alături de mine este cameramanul de la Antena Stars. O să apară o emisiune despre viața și lucrurile pe care le fac, despre ce se întâmplă la cântări și cu fetele, cu gagicile… Asta va fi relatat în emisiune. De asta nici nu prea am mai făcut vloguri, ca să vedeți în emisiune totul. M-au prins în chiloți, în toate ipostazele. O să apară un serial cu viața lui Jador pe Antena Stars”, a spus Jador.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...