Unde se filmează, de fapt, noul sezon al emisiunii Ferma de la Pro TV. Tot Mihaela Rădulescu prezintă show-ul

Iancu Andreea 17.08.2020, 17:23
Unde se filmează, de fapt, noul sezon al emisiunii Ferma de la Pro TV. Tot Mihaela Rădulescu prezintă show-ul

Una dintre emisiunile îndrăgite de la Pro TV, „Ferma”, va avea un nou platou de filmare. Astfel, concurenții și cei doi prezentatori, printre care se numără Mihaela Rădulescu, vor trebui să descopere provocările noului sezon într-o altă locație. Diva a postat primele imagini de la filmări.

Unde au loc filmările de la Ferma

Mihaela Rădulescu a revenit pe plaiuri mioritice tocmai din Monaco. Diva s-a întors în România pentru a filma noul sezon al emisiunii „Ferma – orășeni versus săteni”. Diva a venit extrem de pregătită, cu un bagaj consistent de haine și accesorii.

„Și de data asta, Mihaela a venit încărcată de la Monaco, cu o mulțime de haine, cu câteva valize, în care și-a adus multe accesorii pentru filmări, de la pălării și podoabe, până la haine cu mânecă lungă și combinezoane că să se protejeze de țânțari și alte insecte. Noroc că s-a schimbat locația pentru reality-show și se filmează aproape de București, iar acolo se ajunge destul de repede, cam în 30- 45 de minute. Show-ul trebuia făcut, pentru că există un contract care a fost reînnoit acum ceva timp. Să sperăm că va începe în aceasă toamnă, la Pro TV, și că nu vor fi probleme”, au dezvăluit surse pentru click.ro.

Totuși, pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile producătorilor. Astfel, pentru a putea respecta contractul, producătorii i-au izolat înainte de a intra în competiție pe cei 16 concurenți. Așadar, aceștia filmează deja pentru show-ul ce le poate aduce câștiguri de 50.000 de euro.

De asemenea, locația reality-show-ul este una diferită decât cele cu care ne-am obișnuit. Astfel, emisiunea se filmează la câteva minute de mers de Capitală. Totuși, s-a păstrat cadrul natural, aproape de pădure, respectându-se însă măsurile de protecție.

Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan vor fi gazdele show-ului
Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan vor fi gazdele show-ului

Cine sunt cei 16 concurenți care intră în competiție

Noul sezon al show-ului „Ferma – orășeni versus săteni” va aduce față în față o serie de vedete, cu oameni obișnuiți. Astfel, în competiția de la Pro Tv vor putea fi urmăriți Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău, Cezar Ouatu, George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nhamany.

Aceștia se vor întâlni cu stilurile de viață total diferite ale sătenilor. Astfel, multe dintre vedete speră să își depășească limitele și să descopere lucruri noi despre propria persoană.

„Vreau să-mi depășesc limitările, să știu că pot să fac față în orice situație, indiferent cât de neprielnice sunt condițiile. Cred foarte mult că puterea vine din interiorul meu, de aceea vreau să-mi dovedesc mie că am acea forță lăuntrică”, a povestit despre ea Giulia Nahmany, născută în Israel și mutată în România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...