Durerea imensă pe care Andreea Marin o poartă în suflet. „A murit în brațele mele”. Puțini știu ce suferință cumplită ascunde zâna

Diana Dumitrache 02.08.2020, 13:45

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute personaje din media. Cu o carieră în televiziune de invidiat, fosta “Zâna a surprizelor” a avut, de-a lungul timpului provocări serioase în viaţa personală.

Andreea Marin, îngrijorată de inconştienţa oamenilor cu privire la pandemia de coronavirus

În contextul actual, Andreea Marin a vorbit deschis despre loviturile primite de la viaţă. Deşi nu a crezut vreodată că va fi victima unui accident grav, aceasta şi-a pierdut mama când încă era doar o copilă.

“Mă îngrijorează cumva faptul că sunt atâția oameni cărora nu le pasă. Dacă tot mor oameni s-ar putea să fie ceva argumente de luat în serios. Nu înseamnă că până în momentul în care am avut un accident și mama a murit în brațele mele eu nu credeam în posibilitatea de a avea accidente. Am avut niște ani după moartea mamei in care nu am mai crezut în Dumnezeu. Peste un timp, un an sau doi, am avut un moment de cumpănă. Atunci am închis ochii și am zis „Doamne Ajută-mă!”. Am conștientizat că Dumnezeu nu a plecat niciodată din inima mea.

Durerea imensă pe care Andreea Marin o poartă în suflet. A murit în brațele mele. Puțini știu ce suferință cumplită ascunde zâna
Durerea imensă pe care Andreea Marin o poartă în suflet. A murit în brațele mele. Puțini știu ce suferință cumplită ascunde zâna

Poate nu e cea mai bună paralelă, dar viața e fragilă. Ceea ce nu ni se întâmplă azi nu înseamnă că nu ni se poate întâmpla mâine. Dar iată că lucrurile sunt imprevizibile. Acest virus e incontrolabil tocmai pentru că este invizibil. Cu riscul de a-mi atrage păreri răutăcioase… Voi spune foarte limpede că dacă nu îți pasă pentru tine trebuie să-ți pese pentru ceilalți. Autoritățile greșesc pentru că nu iau măsuri de interdicție acolo unde este inconștiență. Când e vorba de viață și de moarte, avem autorități care trebuie să ia măsuri în interesul protejării dreptului la viață. Avem o Constituție”, a spus vedeta la Gândul Live.

Andreea Marin şi-a pierdut mama în 1984, când aceasta avea doar 35 de ani. Ea și sora vedetei, Cristina, care avea atunci  4 ani, se aflau în autoturismul condus de tatăl ei. O altă mașină a scăpat de sub control și a intrat în mașina familiei Marin.

Dar momentele grele prin care a trecut vedeta nu s-au oprit aici. Aceasta a vorbit deschis şi despre o depresie pe care a avut-o după naşterea Violetei.

„Nu există nu se poate! Tatăl meu spunea mereu vorbele astea. Mai ales că atunci când veneam la el cu o plângere, tata îmi spunea NU EXISTĂ NU SE POATE.

Am avut parte de oameni buni în jurul meu, specializați, mi-au arătat că revenirea e posibilă. Am scăpat de o depresie grea, care m-a dus până în pânzele albe. Am scăpat de 20 kg. De ce nu aș oferi șansa oamenilor de a înțelege că schimbarea e în noi? Putem avea sfaturi de la cei pricepuți”, a mai povestit Andreea.

Andreea Marin, campanie pentru ajutorarea celor care se luptă cu depresia

„Campania Nu există nu se poate pornește de la principiul meu de viață. Avem oameni din toată țara cu blocaje. Avem și psiholog, nutriționist la dispoziție. Avem saloane specializate cu oameni foarte bine pregătiți, în orașele lor în care locuiesc. Nu îi scoatem din mediul lor. Îi transformăm. Pierd kilograme, își recapătă încrederea în ei. Învață un stil de viață sănătos: minte, trup și suflet. Anul acesta ne-am bazat mai mult pe online”, a mai povestit aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...