Andreea Marin, reacție neașteptată după ce Andreea Esca a anunțat că a avut Covid-19. Ce a putut să spună despre vedeta PRO TV

Diana Radu 27.07.2020, 18:49
Andreea Marin, reacție neașteptată după ce Andreea Esca a anunțat că a avut Covid-19. Ce a putut să spună despre vedeta PRO TV

Printre vedetele care au sărit în apărarea Andreei Esca se numără și Andreea Marin. Zâna Surprizelor nu înțelege de ce știrista Pro TV este aspru taxată pentru că a îndrăznit să dezvăluie că a suferit de coronavirus. Reamintim faptul că mărturisirea știristei i-a atras o mulțime de comentarii răutăcioase și antipatii.

Andreea Marin despre cazul Andreea Esca: „Cine ești tu ăla corect să judeci un astfel de om?”

După ce a mărturisit că atât ea cât și o parte din membrii familiei sale au suferit de coronavirus, Andreea Esca este ținta unui șir de reproșuri. Mulți o acuză pe știristă că vrea să inducă în eroare opinia publică și că, de fapt, nu a fost bolnavă de coronavirus. Mai mult, în mediul online mii de oameni au semnat o petiție prin care cer demiterea acesteia de la pupitrul știrilor Pro TV.

Despre situația în care se află Andreea Esca, Andreea Marin s-a arătat revoltată. Zâna Surprizelor spune că o cunoaște pe știristă de foarte mult timp și nu crede că cineva poate minți în legătură cu un subiect atât de sensibil.

„Despre cazul Andreea Esca: Despre oricine…Eu sunt învățată cu atâtea bârfe. Eu nu am citit lucrurile astea, legate de Esca. Eu am ascultat-o doar pe ea. Punct. Știu că e un profesionist. O cunosc de atâta vreme. Poate a ieșit fără mască, dar nu stau acum să judec omul. Și-a luat deja de la destin lecția de viață. Nici un caz cu un limbaj care să jignească o familie deja încercată. Cine ești tu ăla corect să judeci un astfel de om?”, a declarat Andreea Marin pentru Gândul.

andreea marin, reactie, andree esca
Andreea Marin despre cazul Andreea Esca: „Cine ești tu ăla corect să judeci un astfel de om?”

Recent, și Dana Rogoz a postat un mesaj pe contul său de Facebook prin care vine în sprijunul Andreei Esca. Actrița nu înțelege de ce lumea o acuză pe Esca și aruncă cu pietre cum că ar fi fost plătită să declare că are covid.

„Ce s-a întâmplat cu lumea în care trăim? Cum am trecut de la a-i pune pe copii să deseneze curcubeie, de la “doctorii sunt eroi” şi hai să le trimitem mâncare şi cafele, să reziste, de la hai noi tinerii să avem grijă de bătrânii din bloc… la “cât te-au plătit să spui că ai covid”, când cineva îţi vorbeşte de o trauma a familiei sale? Cât de lipsiţi de empatie, cât de lipstiti de educaţie sunt unii de-ai noştri? Mai ţineţi minte când ne emoţionăm văzându-i pe italieni cum cântau la balcoane? Hai să ne uităm acum în jurul nostru. Sau hai să deschidem Facebook-ul… Nu ştim să fim uniţi, să fim civilizaţi, să ne gândim la ceilalţi. E pur şi simplu trist ce (ni) se întâmplă”, a scris Dana Rogoz pe contul său de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI