Andreea Marin surprinde, deși toată lumea o credea fericită. ”Am ajuns să duc o povară prea grea”

Iancu Andreea 16.07.2020, 11:19

Andreea Marin este o persoană pozitivă și energică, ce molipsește pe toată lumea cu starea ei de bine. O vedem adesea implicată în diferite campanii umanitare, însă puțin știu că în spatele zâmbetului se ascunde o povară. Andreea a vorbit despre partea mai puțin frumoasă a vieții sale.

Andreea Marin, povara care îi umbrește fericirea

Obișnuiește să fie o prezență discretă, iar în momentele în care apare aduce fericire pe chipul altora. Astfel, vedeta fie vorbește cu drag despre familia sa, despre natură și grădina casei, ori despre actele de binefacere cu care se ocupă. Totuși, Andreea este om și deci are și momentele sale de cumpănă.

Prezentă într-un interviu la Teo Show, Zâna a vorbit cu emoție despre perioade dificile din viața sa. Deși prezentă într-un cadru relaxant, la masaj, Andreea a povestit ce povară poartă de ani de zile.

Vă spun cu sinceritate că un astfel de masaj măcar o dată pe săptămână, da o altă energie și eu sunt un om energic, dar mai cad ca orice om. În tot ce acești ani, mi-am asumat viața ca o continuă responsabilitate față de ceilalți, față de familie, față de cei mai greu încercați decât mine, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin, despre momentele de cumpănă
Andreea Marin, despre momentele de cumpănă

„Am ajuns să duc pe umeri o povară prea grea”

Mereu implicată în campanii prin care îi ajută pe semenii săi, Andreea simte nevoie câteodată de un moment de respiro. Astfel, vedeta consideră că este esențial ca mintea să fie sănătoasă pentru a avea și un corp asemenea.

Am ajuns să duc pe umeri o povară prea grea pe care la un moment dat nu am mai putut să o duc și cum am înțeles asta? Corpul meu s-a îmbolnăvit. Am trecut prin depresie. La un moment dat, corpul nostru refuză să mai continue și începe să ne dea semne de boală, a declarat Andreea Marin potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...