Cum încearcă hotelierii din Bulgaria să atragă românii. Așa arată “ofertele greu de refuzat”

Elena Avramescu 27.07.2020, 15:20

Hotelierii din Bulgaria știu să atragă românii. Pentru că în Grecia este puțin mai complicat de ajuns, din cauza testul COVID-19 care a devenit obligatoriu, Bulgaria nu pierde timpul, propunând oferte extrem de avantajoase, în special pentru hotelurile de 4 și 5 stele, all inclusiv, desigur. Ofertele sunt valabile și pentru luna septembrie, în extrasezon.

Hotelierii din Bulgaria atrag românii prin “ofertele greu de refuzat”

Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel, a declarat ca măsurile de protecție luate de greci au împins românii către vecinii bulgari pentru vacanța mult dorită, mai ales că prețurile sunt extrem de avantajoase.

„Faptul că Grecia își ia măsuri de precauție care i-au făcut pe foarte mulți români să renunțe sau să reprogrameze vacanțele pe litoralul elen îi „obligă” pe bulgari să facă tot posibilul pentru a-i atrage pe români în binecunoscutele lor stațiuni”.

„Astfel că, față de ofertele din plin sezon, când o cazare la all inclusive de 4 stele costă în medie 400 de euro, în extrasezon aceeași ofertă va ajunge la puțin peste 200 de euro”.

„Sunt multe hoteluri din Bulgaria care în extrasezon, pentru a se umple, vor face și reduceri la reduceri. Adică mediile pe care le prezentăm acum vor putea avea și alte oferte de 25-30%. Din acest motiv, am spus că prețurile vor fi nepermis de mici”, a spus acesta, potrivit profit.ro.

Cum încearcă hotelierii din Bulgaria să atragă românii
Cum încearcă hotelierii din Bulgaria să atragă românii

Oferte greu de refuzat în Albena și Sunny Beach

În Albena, o cazare la 3 stele all inclusive costă acum 50 de euro/noapte, însă de la 1 septembrie va ajunge la jumătate de preț. La 4 stele, o cazare/noapte este de aproximativ 65 de euro, iar din septembrie va ajunge la 30 de euro. Pentru hotelurile de 5 stele gasim oferte cu 85 de euro pe noapte de persoană, iar în extrasezon prețurile o să scadă și aici, până la 60 euro/noapte.

În Sunny Beach, o altă stațiune frecventată des de români, o noapte la all inclusive de 3 stele în extrasezon, costă doar 22 de euro, iar la 4 stele, prețul o să scadă de la 40 de euro până la 32 de euro. La hotelurile de 5 stele, o noapte de cazare ajunge de la 85 de euro până la 55 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...