Ce a putut să facă Mircea Badea în plină stradă pentru iubita lui, Carmen Brumă. Prezentatorul Antena 3 a atras atenția tuturor

Iancu Andreea 22.07.2020, 21:13

Mircea Badea moderează una dintre cele mai urmărite emisiuni de cronică a presei. Totuși, este perceput adesea ca un tip critic și radical, dar mai puțin sensibil. Cele mai recente imagini surprinse cu Mircea și Carmen dezvăluie contrariul.

Gestul lui Mircea pentru Carmen Brumă, în plină stradă

Se pare că Mircea Badea este un familist convins. Astfel, prezentatorul și Carmen Brumă, împreună cu fiul lor, au fost văzuți petrecând timpul în parcul Herăstrău. Comportamentul lui Mircea i-a surprins pe mulți. Mai cu seamă că gesturile acestuia față de Carmen, iubita sa, au fost neașteptate.

Mircea, Carmen și fiul lor s-au plimbat pe aleile din Herăstrău și chiar s-au oprit la unul dintre restaurantele faimoase din zonă. Totodată, vremea frumoasă le-a oferit ocazia îndrăgostiților să imortalizeze momentele unice. Înarmat cu răbdare, Mircea Badea a ales să își fotografieze iubita, chiar în fața restaurantului. Paparazzi ciao.ro au surprins momentele și l-au dezvăluit pe Mircea Badea altfel decât îl vedem în fața micilor ecrane.

Carmen Brumă prezintă, pe de altă parte, un trup de invidiat. Îmbrăcată lejer, cu o pereche de pantaloni și un top ce lăsa abdomenul la vedere, Carmen a adoptat mai multe poziții în fața iubitului său.  De asemenea, Mircea s-a asigurat că partenera sa este mulțumită de rezultate.

Carmen Brumă, un trup fără cusur, la 43 de ani
Carmen Brumă, un trup fără cusur, la 43 de ani

Carmen Brumă, într-o formă de invidiat

Chiar dacă are 43 de ani, Carmen afișează o formă de invidiat. Iubita lui Mircea Badea este pasionată de sport și de o viață sănătoasă, iar asta se vede de la o poștă. De asemenea, Carmen se străduiește să ofere sfaturi și celor care apelează la cunoștințele sale. Iar secretul unui abdomen plat nu este neapărat unul care ține de practicarea sportului. Carmen mărturisește că esențială în atingerea pătrățelelor mult visate este alimentația.

Nu intensitatea şi frecvenţa antrenării muschilor abdominali primează în transformarea unei burţi intr-un abdomen cu patrăţele, ci alimentaţia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...