Carmen Brumă, pe tocuri și în lenjerie intimă, în ploaie. Fotografia care a aprins imaginația fanilor

Redacția IMPACT 07.05.2020, 13:51
Carmen Brumă, pe tocuri și în lenjerie intimă, în ploaie. Fotografia care a aprins imaginația fanilor

Carmen Brumă și-a surprins din nou fanii cu o nouă apariție incendiară. Iubita lui Mircea Badea a postat o fotografie în care apare în lenjerie intimă pe tocuri în ploaie. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Ce i-au transmis admiratorii?

Carmen Brumă, apariție provocatoare. Fotografia care a aprins imaginația fanilor

Iubita lui Mircea Badea nu se sfiește să-și etaleze trupul perfect lucrat din greu la sală. Carmen Brumă a pus pe jar imaginația fanilor după ce s-a fotografiat într-un costum de baie format din două piese în ploaie. Sexy antrenoarea a scris în dreptul fotografiei postate pe pagina sa de Facebook: „Mi-am uitat umbrela!”.

carmen bruma, aparitie provocatoare, costum de baie
Carmen Brumă, apariție provocatoare. Fotografia care a aprins imaginația fanilor

Fotografia a adunat peste 2.000 de aprecieri și a stârnite mai multe comentarii în rândul fanilor care i-au admirat corpul perfect și curajul. „Super corp! Esti super!”, „Ești minunată!”, „Splendoare fierbinte”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Carmen Brumă este una dintre cele mai apreciate și frumoase vedete din țară datorită trupul ei perfect. În vârstă de 42 de ani, Carmen Brumă cântăreşte 58 de kilograme, face mult sport şi mănâncă sănătos. De-a lungul timpului aceasta a lansat o serie de programe care îi poartă numele,  destinate femeilor care vor să arate că ea, iar cariera ei este într-o continuă ascensiune.

Frumoasa soție a lui Mircea Badea a postat mai multe poze incendiare de când se află în izolare. De asemenea, aceasta își folosește timpul liber pentru a face cât mai multe antrenamente. În cele mai recente poze postate pe contul său pe Facebook, Carmen Brumă apare în ținute provocatoare, așa cum și-a obișnuit deja fanii.

Cât despre ce zice Mircea Badea despre fotografiile provocatoare postate de soția sa, Carmen Brumă a declarat într-un interviu mai vechi că nu i-a reproșat niciodată nimic. „Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta  şi aşa a fost tot timpul.  El îmi face multe dintre pozele la care te referi”, a spus Carmen.

Urmăriți Impact.ro și pe